Mediterrán álomotthon és filmbeillő luxus várja Érden!

Kivételes ajánlatot hoztunk ma, méghozzá egy olyan álomotthont, mely egyszerre nyújtja a családi otthonok melegét, a luxusnyaralások kényelmét, sőt a home officeban dolgozóknak tökéletes helyszínt kínál a munkavégzés és az otthoni pihenés eltöltésére. A város egyik legexkluzívabb ingatlanát kínálják most eladásra Érden, melynek minden olyan előnye és jellemzője megvan, ami elengedhetetlen egy valódi luxusotthon esetében.

Na, de pontosan milyen is egy igazán exkluzív ingatlan? A legapróbb részletekig kiterjedő tervezés, minőségi alapanyagok és persze sok-sok extra, ami hozzájárul a minőségi életstílushoz és a mindennapi kényelemhez. Éppen ezen szempontok mentén tervezték és alakították ki a cikkünkben szereplő érdi családi házat.

 

További képekért kattintson a fotóra!

Távol a város zajától, mégis elérhető távolságban a legfontosabb szolgáltatásoktól, elegáns környezetben található a villa. A Budapestre ingázók számára ideális az elhelyezkedése, hiszen autóval az M0-ás körgyűrű, és az M6-os és M7-es autópálya 10 perc alatt megközelíthető, így 20-30 perc alatt a fővárosba érhetünk.

A ház egy 1636 nm-es telken épült 2002-ben, tájolásánál kiemelten figyeltek arra, hogy a gyönyörű kilátás a lehető legnagyobb mértékben érvényesüljön. A gondozott kert olyan, mintha egy angol parkban járnánk, a növényzetnek köszönhetően  teljesen intim.

További képekért kattintson a fotóra!

Az ingatlan elsősorban mediterrán, és minimalista stílusjegyeket képvisel, és tágas, világos terekkel rendelkezik.  A 365 nm-es, 5 szobás családi ház építésénél kizárólag minőségi és impozáns anyagokat használtak, így még ma is teljesen újszerű állapotban van. Generációk otthonának tervezték, saját célra épült, így minden apró részletre figyeltek, különös tekintettel arra, hogy  mind stílusában, mind gépészetileg időtálló otthon szülessen.

 

További képekért kattintson a fotóra!

A leendő tulajdonosnak lehetősége van arra is, hogy a házat szinte nullás rezsi költséggel tartsa fenn. A ház teljes napelemes áramellátása és a legkorszerűbb hőszivattyú rendszer előkészítése megtörtént, tehát könnyedén önellátóvá lehet tenni az ingatlant.

 

A házat, a telek egyedi adottságait kihasználva 3 szintesre építették, a kocsibejáróról közvetlenül az alagsorban elhelyezkedő, 30 nm-es, fűtött garázsba jutunk. Ezen a szinten találunk még egy 41 nm-es tárolót, egy mosókonyhát, egy kazánházat és egy 22 nm-es helyiséget, melyet jelenleg irodaként használnak, de közösségi helyiségnek, szauna, konditerem számára is kiváló lehet. A kertben egy feszített víztükrű medence is található, mely közvetlen kapcsolatban áll a nappaliból nyíló hátsó terasszal.

További képekért kattintson a fotóra!

A tágas terek és a ház kialakítása lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az otthoni munkavégzés és a pihenés közötti tökéletes egyensúlyt. Napközben egy rövid pihenésre is tökéletes feltöltődést kínál a kert, vagy a mediterrán hangulatú terasz. Nyáron megszakíthatjuk a munkánkat egy rövid csobbanással a feszített víztükrű medencében vagy élvezhetjük a madárcsicsergést egy kávé elfogyasztás a mellett a teraszon.

 

Ebben az ingatlanban minden az Ön és családja kényelmét szolgálja, egy igazi luxusotthon, mely tökéletes választás a minőségi életstílust kereső családoknak. Győzödjön meg minderről a saját szemével és látogasson el ebbe a kivételes családi házba!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)