Igazi kuriózum: nagy telek Óbudán, a Kiscelli Parkerdő szomszédságában!

Amikor befektetési céllal, keresünk ingatlant, különösen építési telket, akkor a választásnál az elsődleges szempont az elhelyezkedés kell, hogy legyen. Ma egy olyan III. kerületi telket mutatunk, ami frekventált helyen, mégis zöldövezethez közel található, akár társasház is építhető rá, de vállalkozásnak is ideális, ráadásul kivételesen nagy mérete miatt egyedülállónak számít a környéken.

Óbuda három legnagyobb közlekedési csomópontja, bevásárló- és kulturális központja vitathatatlanul a Flórián tér, a Bécsi úti villamosmegálló és a Kolosy tér. Mai cikkünkben egy olyan építési telket hozunk a Kiscelli utcából, amely mindhárom csomóponttól közel egyenlő távolságra, a fonódó villamos (17,19,41) közelében, közvetlenül a Kiscelli Parkerdővel szemben található. Azaz egy igazán frekventált elhelyezkedésű, mégis zöldövezeti ingatlanról van szó, ami 791 nm-es területével igazi kuriózumnak számít, hiszen a környéken még üres telek is alig akad, ekkora építési telket pedig végképp nem lehet találni.

A telek tehát ideális annak, aki például társasház építésben gondolkozik, hiszen mindig a jó elhelyezkedésű, zöldövezeti lakások a legkönnyebben eladhatóak, és oktatási-, egészségügyi intézmények, játszóterek is találhatóak a közelben. Valamint nincs messze a GOBUDA Mall, a Stop Shop, a Praktiker sem. A telek méretéből adódóan egy 12 lakásos társasház építésére ideális, de ennél nagyobb lakásszámú épület is kivitelezhető rajta. Az erdőhöz való közelségéből adódóan ugyanakkor egészségközpontnak, magánklinikának is tökéletes lehet. Ezen kívül természetesen alkalmas bármilyen más vállalkozás számára is, hiszen könnyen megközelíthető helyen található.

A telken áll egy bontandó, de akár még megmenthető, eredeti tervekkel rendelkező 19. századi kúria, amely a telekkönyvben társasházként van bejegyezve. Az utcai szárny megmentése az új épület patináját adhatná. Tervek is készültek a felújítására, illetve kibővítésére, jelenlegi tulajdonosai egy székház típusú irodaházat terveztek ide. A tervek engedélyezési terv szinten rendelkezésre állnak, a tervek átadása, engedélyeztetése külön megállapodás tárgyát képezi, és a tulajdonos építész iroda bármilyen építészeti problémában tud segíteni.

Annak tehát, aki egy sokféleképpen hasznosítható, nagy építési telket keres Óbuda központjához közel, mégis zöldövezetben, ez a telek tökéletes lehet bármilyen beruházás céljára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)