Új trend a burkolásban: fémhatású csempék

Az anyaghatású burkolatok trendje alig néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba; a funkcionalista és minimalista stílusjegyeket is magukban hordozó, fémhatású csempék nem véletlenül váltak sokak kedvencévé.

A fémhatású csempék indusztriális esztétikával bővítik a belsőépítészet kifejező lehetőségeit a lakóegységekben, a fürdőszobákban, a konyhákban, a tetőterekben vagy akár a nyitott teraszokon. Emellett nagyszerű szolgálatot tesznek nagy igénybevételnek kitett közösségi terekben, hiszen kiváló kopásállósággal rendelkeznek, és a tisztításuk is problémamentes.

A fémhatású csempék adottságai alkalmassá teszik őket a legkülönfélébb célok megvalósítására; magáncélú felhasználás mellett nagyszerűen alkalmazhatók kereskedelmi terekben, orvosi rendelőkben, vendéglátóipari helyiségekben, hiszen megkönnyítik a higiénia garantálását. Az ilyen jellegű csempék ötvözni képesek a fémfelületek eleganciáját a kerámiacsempék előnyös tulajdonságaival; ellenállnak a korróziónak és a vegyi anyagoknak, nagyszerű a színtartásuk, könnyen tisztíthatók, egyéb ápolást viszont nem igényelnek…

A fémhatású csempék meglepően változatos palettával vannak jelen a kereskedelmi kínálatban. Klasszikus megoldást kínál az Even Metalic névre keresztelt falicsempe, amely modern megjelenésének köszönhetően minden helyiségben megállja a helyét. Eleganciájának köszönhetőn kisebb és nagyobb felületek burkolására is tökéletesen alkalmas.

A fehér Oxidium White Lüster falicsempét letisztult szín- és formavilág, valamint egyedi megjelenés jellemzi. A matt felületű falicsempe dekoratív megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek, világos színe által a teret optikailag nagyítja.

Ha valami igazán különlegesre vágyunk, a Metallic Golden Quadra névre keresztelt mozaikcsempe lehet a tökéletes megoldás. A termék nagyszerű választás a fürdőszobába, a konyhába vagy akár a nappaliba is. Mivel a kopásállósága kifejezetten alacsony, ezért kizárólagosan falfelületen történő alkalmazása javasolt. Ugyanezen okból a tisztítása lágy, szemcsementes szerrel kell történjen, agresszív súrolása nem ajánlott. Nem rendelkezik fagyálló tulajdonsággal, emiatt külső terekben nem alkalmazható.

Természetesen nem hiányozhatnak a kínálatból a fémhatású járólapok sem. A Metallic greslap fekete színben, illetve a Metallbeton greslap szürke színben is nagyszerű választás, ha valami különlegesre vágyunk. A mázas, matt felületű, fekete színű Metallic padlólap a modern stílus kedvelőinek készült, fagyálló tulajdonságának köszönhetően kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. A greslap kemény, ellenálló és higiénikus felülete könnyen tisztítható és tűzálló, továbbá magas kopásállósága miatt széles körben felhasználható.

Ha fényes felülettel rendelkező padlólapot keresünk, emellett nem érjük be kevesebbel a 9,5 milliméteres lapvastagságnál, abban az esetben a Palazzo Metallic járólap lehet számunkra a tökéletes választás.

A rozsdabarna szín kedvelői minden bizonnyal örömüket lelik a Serra Red Metall padlólapban, amely kifejezetten modern stílusjegyeket visel magán. Fontos megemlíteni vele kapcsolatban, hogy a termék nem fagyálló, emiatt kizárólag beltérben használható.

Mint látható, a fémhatású csempék formai és felületi változatossága mindenki számára kínálhat vonzó megoldást. Érdemes megismerkedni ezekkel a termékekkel, hiszen a segítségükkel egyedibbé, változatosabbá és különlegesebbé varázsolhatjuk az otthonunkat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)