Természethez közel, Budapest legkorszerűbb lakóparkjai várnak rád!

Ha a minőségi életvitel, a modern megoldások és a természet közelsége fontos szempontok nálunk a lakáskeresés során, akkor érdemes megfontolni, hogy egy lakóparkban alakítsuk ki új otthonunkat. Szinte csak az előnyöket lehet egymásra halmozni, ha a fővárosban megtalálható lakóparkokról van szó. Az alacsony fenntartási költségektől kezdve, a környezettudatosságon és igényes kivitelezésen át, a fejlett infrastruktúráig, minden csak arra szolgál, hogy az itt lakók kényelmesen és problémamentesen éljenek. Alább hozunk 5 lakóparkot, ami szinte biztosan minden igényünknek megfelel.

A Metrodom River igazán kivételesnek számít a budapesti lakóparkok között több szempontból is. Nagyszerű elhelyezkedése mellett korszerű építészeti megoldásokat alkalmaztak és rengeteg olyan szolgáltatás áll rendelkezésre a lakóparkon belül, amiket ha máshol meg is találunk, egészen biztos, hogy nem ilyen egyedi kivitelezésben. Az óriási, 3 hektáros telken 6 lakóépület 712 lakásából válogathatunk, amiknek mérete változó. A kisebb, 1 szobás garzonoktól a nagyobb, 3 szobás, 80 m2-es lakásokig bármit megtalálunk, így legyünk nagycsaládosok vagy pályakezdő fiatalok, egészen biztos megtaláljuk a számunkra megfelelőt. Erkély és hatalmas, panorámás ablakok lettek beépítve a lakásokba így vagy a Duna parti látványban vagy a Budai hegyekben van lehetőségünk gyönyörködni. Az otthonosság és a prémium minőség garantált!

A korszerű megoldások közé tartozik az egyedi fejlesztésű Dual Eco hűtés-fűtés rendszer, ami energiatakarékos, környezetbarát és még könnyen kezelhető is. Különlegessége az épületnek a hozzá tartozó gyönyörű park, így a Duna part mentén bármikor kikapcsolódhatunk, illetve az épületen belül is van lehetőségünk sportolni, a gyerekekkel játszani vagy csak egyszerűen lazítani a fitneszteremnek, szaunának, játszóházaknak és a közös helyiségeknek köszönhetően.

Zuglóban, a Bosnyák utcában épült fel egy rendkívül hiánypótló beruházás, hiszen az újépítésű otthonokból keveset találunk, ha ebben a kerületben terveznénk az ingatlanvásárlást. A Metrodom Zugló egészen nagy, 6000 m2-es telken épült fel, ahol gyönyörűen kialakított 2 belső kert került kialakításra, változatos növényvilággal és gyepszőnyeggel. Ezeket átjáró köti össze, ahol fedett biciklitároló is helyet kapott. A külső kertben épültek meg a játszóterek, tűzrakó és grillező helyek, így amikor a gyerekek játszanak, addig a szülők is ki tudnak kapcsolódni. A lakás kínálatban megtaláljuk a komplett stúdiólakásokat és akár a 4 hálószobás, 100 m2-es lakásokat is. A modern technikai megoldások mindegyikben megvalósulnak.

A Metrodom saját okosotthon és Dual Eco hűtés-fűtés rendszerének köszönhetően az épületkomplexum energetikai besorolása BB, ami azt jelenti, hogy az energiafelhasználás a nullához közelít. Számos szolgáltatás teszi még kényelmesebbé itt az életet. A 0-24-ben működő portaszolgálat a biztonságot garantálja, amihez a kiépített kamerarendszer is hozzájárul. Közösen használható klubhelyiség épült ki, ami tökéletes meccsnézésre vagy társasozásra, a játszóházban pedig a gyerekek is egész biztos, hogy vidáman töltik a délutánokat.

Angyalföldön találjuk azt a polgári hangulatú, de újépítésű társasházat, ahol harmonikusan valósul meg a modern kialakítás és az 1800-as évek építészeti sajátosságai. A Magnólia Ház 67 lakása a földszinten és 4 emeleten épültek ki. Ezeknek mindegyikében érvényesülnek a korszerű műszaki megoldások, ami által a lakások alacsony energiafelhasználásúak és önálló fűtésszabályozásra is van lehetőség. Ugyanakkor, ami igazán különlegessé teszi ezt az épületet az pont a korhű megjelenés, amit a magával ragadó 2 lépcsőházban, a homlokzati díszítéseken és a művészien kialakított korlátokon is megfigyelhetünk, de a nagy belmagasság is hozzáad a polgári életérzéshez.

Bőven van lehetőségünk válogatni a számunkra legalkalmasabb méretű és elhelyezkedésű lakások között ugyanis kisebb garzonlakásra is lecsaphatunk, de a LOFT hangulatú duplex lakások is csak arra várnak, hogy új lakóik beköltözzenek. Ha földszinti kertkapcsolatosban gondolkozunk, az sem jelent problémát, hiszen itt azt is megtaláljuk. A közös használatú szabadidős helyek tökéletesek a kikapcsolódásra, akár aktív sportolásra vágynánk vagy csak beszélgetnénk baráti társaságban, a fitneszterem, az infraszauna és a dongaboltozatos, borospince hangulatát idéző pincerészben tölthetjük az időnket.

Kucsma utca 7-9. alatt található egy társasházi beruházás, ahol 24 lakás + 1 iroda kerül megvalósításra a XIII. kerületben. A környezettudatosság lényeges szerepet kapott, ennek következtében a fűtési rendszer napkollektorokkal támogatott és a melegvíz 75%-a is a megújuló energiaforrásból lesz biztosítva. Az épület tetején a zöldtető teszi még vonzóbbá az épületeket, aminek ökológiai jelentősége mellett nem maradhat említés nélkül a közösségformáló szerepe sem. Itt akár egy kellemes teadélután a barátokkal, vagy csak egy kötetlen beszélgetés is jobban telik.

A 2 épületegyüttes mindegyikében lift segíti a közlekedést a szintek között a pinceszinten kialakított parkolótól kezdve a legfelsőbb emeletekig. Elhelyezkedését tekintve is az egyik legjobb, hiszen ez Angyalföld egyik legdinamikusabban fejlődő és kiváló infrastruktúrával rendelkező területe. A zöld övezetben, itt nyugodtan lehet élni a mindennapokat, de a belvárost is könnyűszerrel elérjük tömegközlekedéssel vagy autóval. Buszok és villamosok közlekednek a társasháztól sétatávolságban.

Minőségi élet vár a Nap 22 Társasházban, ami a Corvin negyed egyik közkedvelt és frekventált területén épül fel. Szinte mindent percek alatt elérünk innen, hiszen a 3-as metró és a 4-6-os villamos megállói is a közelben vannak, de kisebb-nagyobb boltok, éttermek, gyógyszertár, iskolák és a Corvin Pláza is csupán pár perc gyalog. A lakások műszaki megoldásait tekintve, mindegyik lakás kialakításánál nagy figyelmet helyeztek a környezettudatosságra, és hogy alacsony energia felhasználással jöjjenek létre minőségi otthonok. Ennek megfelelően egyedi hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer található minden lakásban.

Szuper lehetőség lehet a társasház az egyetemisták számára, hiszen számos egyetem és főiskola a közelben található, és a kis lakásszámnak köszönhetően barátságos és összetartó közösség alakulhat ki. Ha befektetés szempontjából keresünk ingatlanokat, akkor is jó helyen járunk, hiszen a belvárosi lakásokra mindig lesz kereslet, itt pedig olyan luxus lakás is a birtokunkban lehet, amihez panorámás terasz, zöld kert, jakuzzi és szauna is tartozik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)