A jövő évet már új kertvárosi otthonodban köszöntheted!

Az ingatlanárak emelkedése és a zöldövezet hiánya éveken át rengeteg embert űzött ki az agglomerációba. Az agglomerációs települések infrastruktúrájának fejlesztése azonban sok helyen nem tudott megbirkózni a kitelepülők számával, ráadásul az egyre magasabb benzinköltségek miatt ma már sokan inkább a jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező kertvárosi részeket preferálják az agglomerációval szemben. Mai cikkünkben is egy ilyen projektet hozunk, ami ráadásul hamarosan költözhető is.

A XVI. kerületi Rákosszentmihály igazi, kertvárosi zöldövezet, a zuglóinál lényegesen kedvezőbb árakkal, mégis kiváló közlekedéssel. Itt, az Iglói utcában a végéhez közeledik a Zöldmező Lakópark építése, ahol már a használatbavételi engedélyeztetés is elkezdődött és várhatóan decemberben birtokba is vehetik otthonaikat az első tulajdonosok. Érdemes azonban sietni, ugyanis a lakások 80%-a már gazdára talált, és a még meglévő ingatlanokra is nagy az érdeklődés.

Mindezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen az Iglói utca környezetében minden megtalálható, ami a mindennapi élethez kell. A bevásárlást könnyedén elintézhetjük a János utcai Lidl-ben vagy a Pólus Centerben, ami mindössze 2,5 km-re található. A környéken pedig kávézók, cukrászdák, szórakozási- és sportolási lehetőségek, valamint sok park és a Szilas-patak környéke biztosítja a kikapcsolódást. A családosokat oktatási intézmények és játszóterek is várják. Ha pedig mégis dolgunk akad a belvárosban vagy a főváros bármely másik pontján, akkor a H8-as és H9-es HÉV járatok, illetve számtalan buszjárat könnyíti meg a közlekedést és az M0-ás, M3-as autópályák bevezetője is könnyen elérhető.

Mindezeken felül a Zöldmező Lakópark maga is zöld környezetben épül, két épületből álló L-alakú tömbje egy zöld, fákkal és dísznövényekkel gazdagon beültetett, belső kertet is körülölel, ahol földszinti kertkapcsolatos lakások és nagy teraszos, kertre néző lakások is elérhetők. A lakások átgondolt, élhető elosztással és tájolással, változatos méretekben kerülnek kialakításra. Így a 31 nm-es garzontól a 83 nm-es, 3 szobás lakásig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, ráadásul minden lakás klímával és elektromos redőnyökkel kerül átadásra.

Az autók parkolását pedig mélygarázs és felszíni beállók biztosítják, és tárolókat is lehet vásárolni az ingatlanokhoz. Mindez a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Constructól már megszokott, magas minőségben kerül kivitelezésre, akik a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartják.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Tavaly a 2022-höz hasonló mértékű veszteség jött össze, de folytatják a hálózat bővítését és a magyar kkv-k termékeinek bevonzását. 

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Egyebek mellett rögzítették a jótállás időtartamát.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

© 2024 (v2.202102)