Óbudán elbűvölő családi házakat találunk!

A Duna nyugati partján, Óbudán, a budai oldal legnagyobb kerülete számos lehetőséget tartogat számunkra, ha leendő, új otthonunkat kutatjuk. Olyat, ami szép környezetben, modern megoldásokkal rendelkezik, és még időtálló is. A környéket azt teszi igazán vonzóvá, hogy rengeteg alternatívát nyújt akkor is, ha kikapcsolódni szeretnénk a természethez közel, de kiváló infrastruktúrájának köszönhetően a belvárosba is problémamentesen eljutunk. Összegyűjtöttünk néhány családi házat, ami tökéletes választás lehet, ha a belváros zajától távol, nyugodt, zöld övezetben képzeljük el a jövőnket. 

Aranyhegyen is egy igazi luxus, családi ház várja a prémium életminőségre vágyókat, hiszen egy 550 m2-es telken épült fel az említett 130 m2-es, 3 szintes ikerház. A földszinten a család közösségi terei kaptak helyet: konyha-étkező, nappali kertkapcsolattal, 2 hálószoba és egy fürdőszoba. Az emeleten további két háló, fürdő és gardrób lett kialakítva. Az emeleti rész sajátossága, hogy az előtérből és az egyik szobából is kijuthatunk a hatalmas, csodás panorámával rendelkező 28 m2-es teraszra, ahol élvezhetjük a budai kilátást.

A pincében található a garázs, emellett tároló és gépészeti helyiség is ki lett építve. Medence, jakuzzi, szauna és kerti tó is emeli az ingatlan extravagáns megjelenését. A ház fűtéséről a kondenzációs cirkó kazán gondoskodik, ami kiegészül napkollektorokkal, így az energiafelhasználás alacsonyan marad. A biztonságot a kamera- és riasztó rendszer garantálja. Minden karnyújtásnyira található a háztól, buszmegállók, parkok, játszóterek, szabadidős tevékenységekre bőven van lehetőség.

Testvérhegyen, az Óbuda lakókertben, 2013-ban saját részre épült ez az ikerházfél, mely a 300 nm-es kerten túl még összesen több, mint 50 négyzetméternyi terasszal is rendelkezik, ahonnan csodás panoráma nyílik a környező hegyekre. Az ingatlan 3 szinten, amerikai konyhás nappali + 3 szobával rendelkezik, alagsorában garázs és wellness részleg kapott helyet. A ház fűtését gáz cirkó biztosítja, illetve a nappaliban és az emeleten 1-1 fűtésre is alkalmas klíma is helyet kapott. Az épületre tájolásából adódóan napelem is telepíthető, az ingatlant jelenleg bérlők lakják, tehát befektetés céljára is ideális. A jelenlegi bérlők továbbra is szívesen bérelnék a házat.

A 3. kerület, Békásmegyer-Ófalu részén egy 200 m2-es, 2 szintes, 4 szobás, önálló családi ház vált eladóvá, egy 900 m2-es telken. A ’90-es évek végén épült ház alápincézett, ahol egy 30 m2-es garázs, konditerem, mosókonyha, bepolcozott tároló és még szaunahelyiség is helyet kapott. A földszinten hatalmas, amerikai konyhás nappali étkező lett kialakítva, valamint egy 12 m2-es szoba zuhanyzós fürdőszoba helyiséggel. A nappaliból tudunk a teraszra kimenni, ahonnan a gyönyörűen kialakított kertre látunk rá. Az emeleten két nagyobb szoba, és egy kisebb, 8 m2-es szoba található fürdőszobával.

A ház frissen felújított, a korszerű gáz-cirkó kazán beszerelésekor a rezsiköltségek alacsonyan tartása is szempontnak számított. A konyhabútorok és a fürdőszoba szaniterei is a modern elvárásoknak felelnek meg. A padlástér ugyan nincs berendezetten kialakítva, de tárolásra tökéletes. A környéket a nyugodtság, a csendes, jó közeg jellemzi, ide öröm hazajárni, a jól kiépített infrastruktúra miatt ez pedig nem is okoz problémát. A HÉV megállói és buszmegállók pár perc sétára találhatók.

Csillaghegyen, prémium környezetben található egy duplakomfortos, 7 szobás, 4 szintes családi ház. A luxus minőséghez hozzáadódik az egyedi beépített konyhabútor és a minőségi gépek, amiknek felületei szinte érintetlenek még. A kellemes mediterrán hangulat ötvöződik a modernitással. Meleg színű járólapokat, fehér falakat, nagyméretű ablakokat találunk, amik egész nap biztosítják a természetes napfényt.

A földszinten nagyméretű amerikai konyha, nappali, étkező, előszoba, tusoló és wc lett kialakítva. Kimondottan jól árnyékolt teraszra jutunk az üveg tolóajtón keresztül. A délutáni kávézás egy különleges élmény itt! Az ingatlan jellegzetessége az örökzölddel díszített kert, aminek magas növényzete biztosítja a diszkréciót. Az emeleten további 2 szoba, 2 fürdő és gardróbszoba lett kialakítva, a tetőtérben pedig újabb 2 szoba és egy wc. Az igazán nagy luxust a szuterénben kialakított szauna, bortartó, moziterem és konditerem nyújtja.

A fűtést és a melegvízet is cirkó kazán biztosítja. Klíma ugyan nincs, de a sok nyílászáró árnyékolása csökkenteni tudja a nyári meleget. Padlófűtés lett kialakítva, de radiátorok is szolgáltatják a meleget.
A ház ablakai betörésgátló fóliával védettek és riasztó is fel van szerelve. Jó infrastruktúrájának köszönhetően minden bolt és szolgáltatás könnyen elérhető és a tömegközlekedés is kiváló.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

© 2024 (v2.202102)