Nyisson szállodát vagy más vállalkozást Erdély legszebb kisvárosában!

Erdély gyönyörű tájai, történelmi emlékei, kulturális értékei évről-évre rengeteg turisták vonzanak elsősorban Magyarországról, de a világ más tájairól is. Kézdivásárhely, Kovászna megye székhelye pedig alighanem az egyik legszebb kisváros Erdélyben, de legalábbis Székelyföldön bizonyosan. Innen hozunk most egy befektetésnek, vállalkozásnak ideális ingatlant, méghozzá a főtértől nem messze.

Kézdivásárhely óvárosának macskaköves utcái, ódon épületei, egyedi, udvarteres városszerkezete és a központban elhelyezkedő Gábor Áron tér a híres szabadságharcos és ágyúöntő, Gábor Áron szobrával együtt azonnal belopja magát az ember szívébe. A városka igazi kis ékszerdoboz, egyedi hangulat révén olyan, mintha egy kis „erdélyi Szentendrén” járnánk. Nem is csoda, hogy Székelyföld egyik kedvelt turisztikai központja, amit annak is köszönhet, hogy Brassóból a 11-es úton könnyen megközelíthető, és nagyon közel fekszenek hozzá olyan gyógyvizükről híres fürdőhelyek, mint Bálványosfürdő vagy Tusnádfürdő, de nincs messze Kovászna, Sepsiszentgyörgy és Csíkszereda sem.

Itt, a főtértől sétatávolságra, a művelődési házzal szemben vált most eladóvá egy vállalkozásra kiválóan alkalmas, 1910-ben épült ingatlan, melynek felújítása majdnem teljesen befejeződött. A végső kialakítást új tulajdonosa saját ízlése szerint végezheti el.

Az alagsor + 3 szintes épület elsősorban műszaki felújításon esett át. Fontos megjegyezni, hogy 1 méteres alapra épült, kívülről a homlokzatát teljesen felújították, de a felújításnál ügyeltek arra, hogy eredeti, századeleji stílusjegyei megmaradjanak. Az épületben kialakították a fűtésrendszert, amelyből már csak a kazánok hiányoznak, két kazánnak van hely, melyek közül az egyik az alagsor és a földszint, a másik a két emelet fűtését teszi lehetővé, minden szinten radiátorokkal. Az épületet teljesen újravezetékezték, az összes vizes helyiségben elkészültek a kiállások, az ingatlanban liftház is van, ahová már az új tulajdonos választhatja ki, hogy milyen liftet szeretne.

Az alagsor felújításánál szintén megőrizték a századeleji hangulatot, meghagyták az eredeti kővel burkolt falakat. A földszinten utcai bejáratú vendéglátó egységek és mellékhelyiségek kaptak helyet, a belső udvar a térről is megközelíthető külön bejáraton.

A két felső szinten 4-4 szoba kapott helyet, mindegyikhez külön fürdőszoba kapcsolódik, így az ingatlan elsősorban hotel, panzió létesítésére ideális. De pont azért nem fejezték be teljesen a belső kialakítást, hogy új tulajdonosa azt saját igényei szerint végezhesse el, így akár egészségcentrum, rendelő, stúdió, iroda vagy bármilyen egyéb vállalkozás is megvalósítható az épületben.

Ha Ön úgy érzi, épp egy ilyen sokoldalúan kihasználható épületet keres Erdélyben, nézze meg és meg is vásárolhatja vagy akár ki is bérelheti vállalkozása számára ezt a gyönyörű, századeleji ingatlant.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)