Otthonos kis lakás Ferencváros legszebb részén

Megközelítőleg 10 éve kezdődött Középső-Ferencváros rehabilitációja, melynek során számtalan régi, önkormányzati tulajdonban lévő épületet felújítottak, hogy bennük saját tulajdonú lakások szülessenek, vagy elbontottak, hogy helyükre új társasházak épüljenek. A környék megújulása rendkívül sikeres volt, hiszen a házak belső udvaraiban gyönyörű zöld parkok jöttek létre, mai cikkünkben is egy ilyen parkos, belső udvarral, játszótérrel rendelkező társasházból hozunk egy szép, otthonos kis lakást.

A Viola utca Mester utcához közelebbi részén helyezkedik el a 10 évvel ezelőtt kompletten felújított társasház, így rendkívül közel esik, mindössze 2 perc az 51-es villamos megállója, de a város fő ütőereinek számító 4-es, 6-os villamos és a 3-as metró megállója is elérhető 6-8 perc sétával. Ezen kívül számtalan bolt, pékség, zöldséges, gyógyszertár, orvosi rendelő, fagyizó, cukrászda, éttermek, kávézók is mind sétatávolságra találhatók. Több felsőoktatási intézmény (pl.: Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem), általános iskola és középiskola van sétatávolságra, és sok park, játszótér, valamint a Duna-part is a közelben van, így a 2 szobás lakás családosoknak, egyetemistáknak, befektetőknek is ideális lehet.

A gyönyörűen felújított ház homlokzata, burkolatai is megújultak, összes vezetékét is kicserélték a 10 évvel ezelőtti felújításkor. A házban mindössze 15 lakás található, kedves, barátságos lakókkal, összetartó lakóközösséggel. Hatalmas kapun léphetünk be a ház belső udvarára, ahonnan 7 lépcsőfokon felsétálva közelíthetjük meg a magasföldszinti lakást, mely előtt egy hangulatos, kiülős kis sarok lett kialakítva a folyosón.

A házhoz hasonlóan az ingatlan is nagyon szép állapotban van, igényes burkolatokkal, szaniterekkel, gyönyörű konyhabútorral várja új lakóit, tavaly egy tisztasági festésen is átesett. Utcai ablakai redőnyösek, az udvarra néző konyhaablakon és bejárati ajtón pedig rács található.

A jelenlegi energiaárak mellett különösen fontos megemlíteni, hogy az ingatlan fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal, gáz- és villany fogyasztása is a meghatározott limit alatt volt az elmúlt évben. Közös költsége sem magas, 15.800,- Ft, ami a szemétszállítástól a takarításig minden kiadást tartalmaz.

A kiváló elosztású lakás rendkívül praktikus, élhető terekkel rendelkezik, mindkét szobája külön nyílik, tágas előtere étkezőként is funkcionál, konyhája kényelmes méretű, csakúgy, mint a fürdőszoba, ahol kád is helyet kapott, illetve egy tároló helyiség is található a lakásban. A nagyobb szoba akár ketté is osztható, hiszen két külön ablakkal és radiátorral rendelkezik, ugyanakkor belmagasságának köszönhetően mindkét szobában lehetőség van fekvő galéria kialakítására. A pincében nagy méretű, zárható pincerész további tárolási lehetőséget nyújt.

Ha tehát Ön kiváló infrastruktúrával rendelkező, egyetem közeli, megújult környéken keres energiatakarékos, szép állapotú lakást, akár kiadás céljára, akár saját célra, ebben az ingatlanban ideális otthonra találhat.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)