Az euró a tutibiztos pont a brutálisan gyenge forinttal szemben!

Ingatlanba fektetni pénzünket az euró árfolyamától függetlenül jó ötlet, de a forint jelenlegi helyzetét tekintve ez akkor éri meg igazán, ha tisztában vagyunk az ingatlan euróban mért értékével, és euróban is tudjuk értékesíteni. Szerencsére az Ingatlantájolón már euróban is meghirdethetjük eladó vagy kiadó ingatlanunkat, így elkerülve az árfolyamkockázatot.

Mennyit kockáztat, aki nagy értékű ingatlanát nem euróban hirdeti?

Mint tudjuk, a nagy értékű, különleges ingatlanok töltenek hosszú időt, akár hónapokat is a piacon. A forint elmúlt hónapokban történt drasztikus leértékelődése miatt, azonban egy ilyen ingatlan rengeteget veszíthet reálértékéből a hirdetéstől az eladásig, amennyiben vételára forintban lett meghatározva. Pedig épp az elhelyezkedésük vagy exkluzivitásuk okán nagy értékű ingatlanok azok, melyek esetében külföldi érdeklődőkre is számítani lehet, ezért érdemes őket euróban hirdetni, hogy ezáltal elkerüljük az árfolyamveszteséget.

 

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Milyen ingatlanok esetében számíthatunk külföldi vevőkre/bérlőkre?

A főváros legfelkapott részein, a belső kerületekben, felsőoktatási intézmények közelében, illetve a nívós, budai részeken például érdemes egy lakást euróban hirdetni, különösen akkor, ha az exkluzív kivitelű és ugyanez igaz a legnagyobb egyetemi városok egyetem környéki részeire is. Ugyanakkor igencsak népszerűek a külföldiek körében a Balaton melletti és a hévízi nívós ingatlanok is. Egy kis település eladó családi házánál azonban ne számítsunk külföldi érdeklődőkre, kivéve, ha az az osztrák határ mentén áll. S bár az Ausztriába ingázóknak nem fontos, hogy az ingatlan exkluzív legyen, itt is csak egy igényes ingatlant lehet euróért értékesíteni.

Euróban hirdetne? Az ár-összehasonlítás is egyszerű!

Egyáltalán nem kell azon aggódnia, hogyan fogják majd az érdeklődők az Ön euróban megadott árát más forintban megadott ingatlanok árával összehasonlítani. Az Ingatlantájoló rendszere ugyanis automatikusan átváltja az eurós árat az MNB legfrissebb árfolyama alapján forintra. És az ár szerinti sorba rendezésnél a rendszer pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat.

Euróban a vételár? Befektetni is könnyebb lesz!

Az eurós vételárral különösen jól járhatunk, ha azzal további befektetés a célunk. Ha nem találunk rögtön másik ingatlant, amit megvásárolnánk, jobb, ha a vételár euróban marad. És bár tényleg az ingatlan a legjobb befektetés, előfordulhat, hogy valakinek mégis más célja van a vételárral, ilyenkor is jobb az értékét tartó euróban tartani a pénzünket.

Miért érdemes még az Ingatlantájolón hirdetni?

Az Ingatlantájolón természetesen nemcsak az eurós hirdetési lehetőség miatt érdemes hirdetni. Ennek még számtalan előnye van, mutatjuk melyek ezek.

  1. egyszerű és gyors: az Ingatlantájoló Magyarország egyik leggyorsabban betöltődő ingatlan hirdetési oldala, ahol ráadásul még hirdetni is rendkívül egyszerű, hirdetésünket mindössze pár lépésben, 1 perc alatt feltölthetjük, majd választhatunk a különböző kiemelési csomagok közül.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?

Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmian új

és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.

Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

2. licittel a legjobb helyekért: az Ingatlantájolón hirdetésünk mindig az élmezőnyben maradhat, az Ingatlantájoló nemzetközileg is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszerén keresztül ugyanis kreditjeinkkel licitálhatunk a listaoldalak legelőkelőbb helyeiért.

3. eladó ingatlanáról cikk is készülhet: amennyiben Ön olyan kiemelési csomagot választ, amely a cikkírást is tartalmazza, felvesszük Önnel a kapcsolatot, egyedi cikket írunk eladó ingatlanáról, amit Ön természetesen még a megjelenés előtt átolvashat, és a cikket megjelentetjük az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is megjelenik.

4. az Ingatlantájolón több hatékony kiemelési mód közül is választhat: attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, választhat social média kiemelést, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el, illetve hirdetése partneroldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)