Fenntartható lakások, irodák – sőt egy egész kisváros Buda kapujában

Van olyan projekt Buda kapujában, amelyik nem csak fenntartható módon épült lakásokat, de ilyen irodákat, üzleteket is kínál.

Ha hiszi, ha nem, léteznek olyan modern ingatlan fejlesztési projektek Magyarországon, amelyek nem csak elméletben hangoztatják azt, hogy fenntartható módon működnek, de a gyakorlatban is sokat tesznek ezért.

Kitűnő példát jelent a fenntartható szemlélet gyakorlati átültetésére a Tópark Be-My-City lakásai és irodái. Itt azonban nem csak a környezet védelmére figyelnek, de a minket körülvevő épületek, azok infrastrukturális kiegészítői, továbbá a természetes zöld növények és a területen található hatalmas tó is különleges mikroklímával ajándékozza meg azokat, akik irodát vagy otthont keresnek.

Térjünk is vissza egy pár gondolat erejéig a természetközelségre és a fenntartható harmóniára. A zöldövezeti miliő szinte invitál egy könnyed délutáni vagy reggeli kocogásra, hiszen a tó körül kiépített futópálya van, továbbá itt halad keresztül Budapest-Balaton kerékpárút is.

Segíti a fenntartható szemlélet erősítését, hogy a lakásokban egyedileg mérhető a hőfogyasztás, továbbá központilag van megszervezve a szelektív hulladékgyűjtés. A környezet védelmét szolgálja, hogy a zöld területek locsolásához talajvizet, valamint esővizet használnak.

Már a képek is magukért beszélnek, ám aki Buda kapujában keresgél lakhatási lehetőséget, vagy vállalatának-vállalkozásának iroda helyszínt, az mindenképpen ejtse útba a Tópark Be-My-City projektet. 

A Tópark – Be My City a túlterhelt Budapesttől néhány percre, Buda nyugati kapujában, egészséges, inspiratív, jó infrastruktúrával rendelkező környezetben nyújt kiváló megoldásokat mindazoknak, akik a bérlői igényekre szabható A+ minőségű irodaterületeket, változatos méretű, hatalmas portálüvegekkel rendelkező üzlethelyiségeket, vagy az év minden szakában napi rendszerességgel ápolt, parkosított környezetben, minőségi otthonakat keresnek.

Szolgáltatásaikkal, a „város a városban” koncepcióból eredően széles körben igyekeznek lefedni az ott lakó, dolgozó emberek, továbbá az attraktív környezet és a környék adta kikapcsolódási, sportolási lehetőségek miatt oda érkező látogatók igényeit.

Nem kevesebb, mint 100.000 négyzetméter felszín feletti beépített területen az A kategóriás irodaházakban megszokott általános szolgáltatásokon túl, számos további szolgáltatás áll a lakók, iroda- és üzlet bérlők, továbbá az akár co-working területeinket használók, illetve kikapcsolódási szándékkal odalátogatók számára.

A cikk a Tópark Be-My-City támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

A vártnál kedvezőbb májusi inflációs adat hátteréről kérdezték az ATV Start műsorában munkatársunkat.

Ukrán hadifoglyokat szállított Moszkva Magyarországra

Ukrán hadifoglyokat szállított Moszkva Magyarországra

Ezt a miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt erősítette meg.

© 2023 (v2.202102)