Vásároljon most kedvező áron, hogy jövőre egy igazán értékálló, új lakás tulajdonosa lehessen!

Mind tudjuk, hogy az ingatlanvásárlás akkor is befektetés, ha saját célra veszünk lakást. Ilyenkor is fontos, hogy olyan helyen és olyan minőségben vásároljunk ingatlant, ami hosszú távon is értékálló lehet, sőt akár még értéknövekménnyel is számolhatunk. A Népliget mellett most nagyszerű adottságokkal rendelkező, energiatakarékos lakások épülnek, rendkívül kedvező fizetési ütemezéssel.

Két metrómegállóhoz is egyformán közel, mégis egy csendes, zöld utcában, az Üllői úttal párhuzamosan futó Zágrábi utcában épül a Balance Garden lakópark a tökéletes harmónia és egyensúly jegyében. A frekventált elhelyezkedésű, mégis zöldövezeti beruházás építésénél kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre és az alacsony energiafogyasztásra, így garantáltan értékálló befektetés mellett dönt, aki itt vásárol lakást, amit most december 15-ig ráadásul rendkívül kedvező feltételekkel tehet meg. Jelenleg ugyanis kedvezményes áron, a készültségi szinthez igazodó, 50-20-20-10%-os fizetési ütemezéssel lehet megvásárolni a lakásokat, ami 2022.12.15-ig történő szerződéskötés és pénzügyi teljesítés esetén érvényes.

És ezért a kedvező árért bizony nagyon is sokat nyújt a Balance Garden lakópark! A minőségi otthonok ugyanis hideg és meleg burkolattal, szaniterekkel, kulcsrakészen, műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászárókkal kerülnek átadásra, ahol a lakások ára az elektromos redőnyöket és az inverteres, hűtő-fűtő klímákat is tartalmazza, ami garantálja a gazdaságos üzemeltetést és a hőmérséklet egyedi szabályozását. Az ingatlanok kedvező fenntartási költségeit pedig a hatékony és olcsó távhő szolgáltatása is segíti, ugyanis a lakosság számára nem fognak változni a távhő árak, míg a saját kazános, gázt használó társasházak üzemeltetési költsége igencsak megemelkedhet.

A 4 lépcsőházból álló, 298 lakásos beruházás minden egyes lakásához kapcsolódik erkély vagy terasz, a földszinti, parkosított, belső zöld kertre néző 23 lakás pedig közvetlen kertkapcsolattal is rendelkezik majd.

A 7 szintes épületkomplexum különlegessége, hogy a földszinti részen 3 külön épületből áll, melyek az első és a második szinten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét különválnak, így a harmadik emeletnél, az átkötő részek tetején két tetőkertet is kialakítanak, az épületek tetején pedig alacsony gondozásigényű, zöldtetők kapnak helyet.

A Balance Garden minden lépcsőházában lifttel ellátott előcsarnokba érkezhetnek a lakók és a látogatók, a tágas, otthonos lobbyk barátságos, leülős részt is kapnak majd, ahol a lakók hosszabb-rövidebb beszélgetéseket folytathatnak.

A változatos méretű és elosztású lakásoknak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a számára ideális ingatlant. Az 1-2 szobás lakásokat előnyben részesítő fiatalok, egyetemisták, befektetők számára jó hír, hogy nemcsak a 3-as metró, hanem villamosok, buszok is sétatávolságra vannak, így pár perc alatt megközelíthető a belváros és több felsőoktatási intézmény is.

A családok nappali + 2-3 hálószobás lakások közül válogathatnak, őket egészségügyi- és oktatási intézmények, játszóterek is várják a közelben, a bevásárlást pedig mindenki könnyedén intézheti az egy metrómegállónyi távolságra lévő Shopmark bevásárlóközpontban.

A szabad levegőn történő kikapcsolódást az ingatlan saját kertrésze biztosítja, ahol minden korosztály találhat számára ideális szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközöket, a sportolni vágyókat street work-out eszközök várják.

Parkolásra a társasház -1. szintjén egy 258 férőhelyes mélygarázs nyújt lehetőséget, melyek közül számos e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel kerül kialakítására. A földszinten további 41 felszíni parkoló és 5 fedett motorkerékpár beálló is helyet kap majd. A lakók és értékeik biztonságát a teljes lakóparkot körbevevő kerítés biztosítja.

Ha Ön értékálló befektetési lehetőséget vagy új, frekventált elhelyezkedésű, zöldövezeti otthonát keresi, akkor érdemes a Balance Garden lakóparkot választania, ahol a kiváló minőségre a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartó Bayer Construct több évtizedes tapasztalata a garancia. A lakások 2023 harmadik negyedévében kerülnek átadásra, és ahogy említettük, most igen kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatók meg még 2022.12.15-ig. Amennyiben Ön az önerőn kívül egyéb forrásokat is igénybe szeretne venni, a Bayer Construct értékesítő kollégáitól kaphat bővebb tájékoztatást az adott konstrukcióhoz tartozó lakásárakról és feltételekről.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)