Praktikus, energiatakarékos, lakóparki otthonok várnak rád Budapesten!

Az ingatlankeresés olykor komoly fejfájást tud okozni, hiszen szeretnénk, hogy minden igényünknek megfeleljen az új otthonunk, de jellemző, hogy valamiről mégis le kell mondanunk. Szerencsénkre Budapesten azonban egyre több olyan lakóparki projekttel találkozunk, ahol semmiből sem kell hiányt szenvednünk. Az alább bemutatott, újépítésű lakásokban egyszerre ötvöződik a modern kialakítás, az energiatakarékos megoldások és a zöld környezet. Mindez kiegészül a praktikus elrendezéssel, jó infrastruktúrával és kifogástalan közlekedési lehetőségekkel is. 

A Római-parttól sétatávolságra, a főváros budai oldalának egyik legimpozánsabb területén épült fel a 3 épületből álló Buda Bright lakópark. Az épületkomplexumban 316, újépítésű, változatos méretű, azonban kedvező adottságokkal rendelkező lakás várja az újonnan beköltözőket. Természetkedvelőknek különösen itt a helyük! A Duna-part rengeteg rekreációs lehetőséget tartogat magában, akár sportolni szeretnénk, vagy csak zöld környezetben kikapcsolódni önállóan, családdal, barátokkal egyaránt, itt megtehetjük. A város panorámájában szinte bármikor gyönyörködhetünk, hiszen a legtöbb lakáshoz erkély is kapcsolódik. Klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszert építettek ki a lakások mindegyikében, amit az ingatlanok ára már tartalmaz.

Biztonság és barátságos lakóközösség jellemzi a környéket, amit az okos térfigyelő rendszer garantál illetve a közösségépítésre kiváló, belső, zárt kert. Innen a belvárosba jutás is problémamentes akár az autót vagy a tömegközlekedést választanánk. Az M0-ás autópálya illetve buszmegállók pár percre találhatók.

A tökéletes harmónia és egyensúly jellemzi az Üllői úttal párhuzamosan található mellékutcában épülő Balance Garden-t. Az összesen 298 lakással rendelkező társasház fejlesztésnél fontos szempontnak számítottak az energiatakarékos jegyek és a környezettudatosság. A rendkívül hatékony és olcsó távhő szolgáltatásnak köszönhetően a lakóknak nem kell aggódni a változó fűtésárak miatt, ellentétben azokkal, akik a sajátkazános, gázt használó társasházakat választják.

Nyugodt és pihentető otthont tudhat itt bárki magáénak, hiszen a parkosított, belső kert számos szabadidős tevékenység végzésére tökéletes, de a Népliget is a közelben található. Elegancia és kényelem ötvöződik az épület lifttel ellátott, tágas előcsarnokaiban. Megközelíthetőség szempontjából is remek döntés itt ingatlanba befektetni, ugyanis az M3-as metró több állomása, buszok és villamosok is elérhető távolságban. Átszállás nélkül tudjuk megközelíteni az élettel teli belvárost, de ha csak a napi bevásárlást intéznénk, akkor arra van lehetőségünk helyben is a környéken található üzletek miatt.

Az Angyalföldön található Magnólia Ház 67 lakása polgári hangulatával és modern kialakításával válhat vonzóvá bárki számára. Különlegessége a projektnek, hogy az eredeti, 1800-as évek építészeti sajátosságait meghagyták az épület felújítása során, így a homlokzati díszítések, a míves korabeli korlátok és elegáns lépcsőházak mind a nagypolgári életérzést tükrözik.

A környezettudatosság szintén kulcsfontosságú szerepet kapott. A lakások fenntartási költségei minimálisak a kialakítás következtében és az önálló fűtésszabályozás is választható opció. A lakások méretét tekintve még van mód arra, hogy a kisebb, egyszobás garzonok között válogasson, de a nagycsaládosok számára is található akár kertkapcsolatos vagy LOFT hangulatú duplex lakás. Az épület téglaboltozattal alápincézett, amelybe közösségi terek és tárolóhelyiségek kialakítása van tervben. Infraszauna és fitneszterem is várja azokat, akik a helyszínen kapcsolódnának ki egy nehéz munkanapot követően, de az épület központi elhelyezkedése következtében a közelben bármilyen szolgáltatást könnyűszerrel megtalálunk.

A Fiumei Residence lakópark kiváló befektetés lehet, ha alacsony rezsivel rendelkező lakást szeretnénk a birtokunkban és még kedvező környezetben is. Energiatakarékos és környezetbarát megoldásai máris kiemelik a többi lakópark közül. Hőszivattyú biztosítja a fűtést a lakások mindegyikében, ami központi gázfűtéssel bővül és egyedileg szabályozható a hőmérséklet. A penthouse lakásokban mindez még padlófűtéssel is kiegészül.

A pénztárcabarát fenntartási költségekhez hozzáadódik a jó elhelyezkedés is. Az M2 és M4 metróhálózatot is igénybe vehetjük, hiszen a Keleti Pályaudvar mindössze pár percre található, ahonnan pedig buszokkal és trolival is tovább utazhatunk a főváros több pontjára. Emellett üzletek, éttermek, oktatási intézmények széles választéka helyezkedik el a környéken.

Az előnyök közé sorolható még, hogy akár pályakezdő fiatalként akár családként keresnénk leendő otthonunkat, itt biztos rátalálunk az igényeinknek legmegfelelőbbre, az egyszobás stúdiólakásoktól kezdve a több hálószobás ingatlanokig. A legtöbb ingatlanhoz erkély, a nagyobb, penthouse lakásokhoz pedig tetőterasz is tartozik. A 2, zöld, jól gondozott belső udvart automata öntözőrendszer tartja karban, így a belváros közepén is mindig van egy nyugodt pont, ahol élvezhetjük a természetet.

A Kucsma 7-9 projekt egy kettő épületegyüttesből álló társasház, amely a környezettudatosság jegyében különösen korszakalkotónak számít. A napkollektorral támogatott fűtési rendszernek köszönhetően a napsütéses időkben a használati melegvíz 75%-a kizárólag a napenergiából biztosítható. Az épületek tetején kiépült zöldtetők szintén hozzájárulnak a kisebb ökológiai lábnyomhoz és a környezet színvonalát is emelik. Kicsi, de barátságos és összetartó lakóközösség tud itt kialakulni ugyanis a 2 épületben 24 lakást, 1 irodát, 25 teremgarázs beállót és 19 tárolót építettek ki. A pinceszinttől a legfelsőbb emeletekig lift segíti a közlekedést. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, és kizárólagos használatúak, míg a többi lakáshoz erkély tartozik. A társasház elhelyezkedését tekintve kifogástalan, hiszen Pestnek egyik legfrekventáltabb és leglátványosabban fejlődő területéről van szó. A belváros kényelmesen megközelíthető autóbusszal vagy villamossal. Ugyanakkor pár száz métert kell csupán megtennünk akkor, ha éppen bevásárolnánk esetleg kikapcsolódnánk illetve iskolák, óvodák és játszóterek is a közelben helyezkednek el.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

© 2024 (v2.202102)