Megbízható, professzionális csapatot keres ingatlanügyeihez? Megtaláltuk!

Minden bizonnyal Ön is szeretne egy igazán megbízható, stabil partnert, amikor ingatlanát értékesíti, vagy bérbe adja; vagy ha biztos forrásból, támogató szakértelemmel vásárolna. Mutatjuk, kire érdemes bízni lakóingatlana adásvételét, kiadását.

Manapság sajnos egyáltalán nem könnyű olyan szakértő ingatlanos csapatra lelni, akik mögött nemcsak több évtizedes tapasztalat, de stabil pénzügyi-banki háttér is van.

Ne menjünk el amellett a tény mellett, hogy ha éppen ingatlant vásárolnánk, akkor különösen előnyös egy, a pénzügyekben is jártas ingatlanközvetítő céggel szerződnünk. Ez eladóként is előnyt jelent, hiszen így könnyebben találhatunk olyan vásárlókra, akik mögött professzionális pénzintézeti támogatás áll.

Az elemzői írások többsége általában Budapestre és a főváros környékére fókuszál, ahogy a kisebb irodák vagy hálózatok is leginkább egy-egy térségen belül erősek. Most azonban olyan ingatlanközvetítő hálózatot ajánlunk, amely az egész országban, mind a vidéki nagyvárosokban, mind kisvárosi szinten jelen van. Ráadásul szinte mindenütt az elsők és a legnagyobbak közt jegyzik az OTP Ingatlanpont hálózatát.

Helyi szakértelem, régiókon átívelő profizmus

Az pedig, hogy a szakértők kitűnően értik és átlátják az egyes régiók lehetőségeit helyi szinten is, kiváló lehetőséget és segítséget jelent az ország bármely szegletében azoknak, akik professzionális szakértőkre bíznák szeretett ingatlanuk eladását vagy bérbeadását.

Azoknak is hatalmas előnyt jelent az OTP Ingatlanpont hálózatával való együttműködés, akik vidéken vagy olyan környéken keresnek maguknak lakhatást vagy bérlési lehetőségeket, amelyet kevésbé ismernek, illetve mindenképpen ingatlanszakmai támogatást igényelnek a kiválasztás során.

Csak az OTP-nél, különleges előnyök – különleges ajánlatok

Az OTP Ingatlanpont hálózata mintegy 90 irodából áll és közel 800 szakértőt foglalkoztat, aminek van egy további, igencsak fontos előnye. Jelesül az, hogy egy ekkora hálózatban sok olyan eladó vagy kiadó ingatlanra is rá lehet lelni, amely egyébként a piacon máshol nem, vagy nehezen fellelhető. Egyszerűbben fogalmazva: aki egy adott környéken keres, és nem néz körül az OTP Ingatlanpont honlapján, az lehet, hogy éppen azt az egy-két remek ingatlant téveszti szem elől, amelyet a hálózat kizárólagos módon forgalmaz.

Lehetőségek ingatlanosok számára

Az OTP Ingatlanpont méreténél fogva nemcsak eladók és vevők számára kitűnő választás, hanem azoknak is, akik az ingatlanszakmában képzelik el jövőjüket. Az OTP Ingatlanpont rendszeresen keres új munkatársakat számos régióban. Értékesítőiknek a legfejlettebb eladási technikákat és piaci ismereteket oktatják, több évtizedes tapasztalataiknak és digitális fejlesztéseiknek köszönhetően biztos hátteret nyújtanak munkatársaik számára. Évről-évre azért dolgoznak, hogy mielőbb gazdára találjanak az általuk közvetített eladó vagy kiadó ingatlanok.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)