Katasztrofálisan gyenge a forint, hirdess inkább euróban!

Úgy látszik nincs remény a 400 forint alatti euróra, hiszen az elmúlt napokban is épphogy csak benézett 400 alá a forint. Az utóbbi időszak átmeneti erősödése az euróval szemben már megtorpant. Így akár megtakarításról, akár befektetésről van szó, érdemes euróban gondolkozni. És ha eladó ingatlanunk van, az árfolyam kockázat elkerülése érdekében érdemes azt is euróban értékesíteni. Szerencsére az Ingatlantájolón ezt ma már könnyedén megtehetjük.

Értékesítés és hirdetés euróban, egyszerűen!

Ha egy ingatlan túl hosszú ideig van a piacon, a forint jelenlegi gyengülése mellett már jóval kevesebbet érhet reálértéken mire értékesítésre kerül. A nagyobb méretű, különlegesebb ingatlanokra azonban mindig is jellemző volt, hogy több időt töltenek a piacon, mint az átlagos házak, lakások. Azonban épp egy különleges, exkluzív ingatlan esetében számíthatunk külföldi vevők/bérlők érdeklődésére, amennyiben az ingatlan elhelyezkedése is ezt indokolja. Azaz a Budapest legfelkapottabb, belső kerületeiben, a felsőoktatási intézmények közelében elhelyezkedő lakásokra, vagy épp a Balaton partján és Hévízen álló házakra, apartmanokra, és az osztrák határ mentén található ingatlanokra könnyen találhatunk külföldi vevőt/bérlőt, és az Ingatlantájolón lehetőségünk is van ezeket az ingatlanokat euróban hirdetni.

Ráadásul mindezt nagyon egyszerűen megtehetjük, ugyanis az Ingatlantájolón a hirdetésfeladás rendkívül gyors, mindössze néhány lépésben, 1 perc alatt megtehetjük, és a hirdetésfeladás során választhatjuk ki, hogy hirdetésünk euróban vagy forintban jelenjen-e meg. Miután a hirdetést feladtuk, hirdetésünk azonnal megjelenik az oldalon, és ezután választhatunk a különböző kiemelési csomagok közül.

 

Ezért is érdemes euróban hirdetni!

Könnyű ár összehasonlítás

És még azért sem kell aggódnunk, hogy az érdeklődők, hogy fogják majd eladó ingatlanunkat más, forintban megadott árú ingatlanokkal összehasonlítani, ugyanis a rendszer az MNB napi középárfolyama alapján azonnal kiszámolja a forint árat, ami az eurós ár alatt meg is jelenik. Az ár szerinti listázás során pedig attól függetlenül állítja a rendszer sorrendbe az ingatlanokat, hogy azok ára euróban vagy forintban lett-e megadva.

Több külföldi vevőt érhetünk el

A külföldiek természetesen a forintban hirdetett ingatlanokat is megnézik, de egy euróban hirdetett lakással jobban felkelthetjük az érdeklődésüket és több külföldi érdeklődőt érhetünk el.

Az euróban kapott vételárat befektetni is könnyebb

Különösen jól járhatunk az eurós vételárral, ha azzal további befektetés a célunk. Ha nem találunk rögtön másik ingatlant, amit megvásárolnánk, jobb, ha a vételár euróban marad. És bár tényleg az ingatlan a legjobb befektetés, előfordulhat, hogy valakinek mégis más célja van a vételárral, ilyenkor is jobb az értékét tartó euróban tartani a pénzünket.

 

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Nemcsak ezért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni!

Természetesen nemcsak ezért érdemes az Ingatlantájolón, Magyarország egyik legnagyobb és egyik leggyorsabban betöltődő hirdetési portálján hirdetni. Nézzük most az okokat!

Hirdetésünk sokáig a listaoldalak élén maradhat!

A tapasztalat azt mutatja, hogy az érdeklődők a találati listáknak csak az első három oldalát nézik. A listaoldalakon azonban alapértelmezett beállítás esetén, a hirdetések feladásának sorrendjében, mindig a legfrissebb hirdetések kerülnek előre. Így hirdetésünk már néhány nappal a feladás után a 4., 5. oldalra sorolódhat. Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszerével azonban licitálhat a legjobb helyekért, így hirdetése mindig előkelő helyen, az elsők között lehet a területi listákon, és a szűrők által szűkített listákon is. Így egyedül az Ön taktikáján és kreditegyenlegén múlik, hogy hirdetése a lehető legelőkelőbb helyen szerepeljen.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?

Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlantájoló forradalmian új

és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.

Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

Ingatlanáról igény szerint akár cikket is írunk!

Amennyiben Ön olyan kiemelési csomagot választ, amely a cikkírást is tartalmazza, felvesszük Önnel a kapcsolatot, egyedi cikket írunk eladó ingatlanáról, amit Ön természetesen még a megjelenés előtt átolvashat, és a cikket megjelentetjük az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is megjelenik, és ezzel Önnek mindössze maximum 20 percet kell foglalkoznia.

Más, nagyszerű kiemelési lehetőségek közül is választhat!

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, választhat social média kiemelést, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el, illetve hirdetése média partner oldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)