Eger szüret után is szép!

Aki rendszeresen járja az országot, annak nem újdonság, hogy a keleti rész több nagyvárosa az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül. Eger városa sem kivétel ez alól a trend alól, mi több a keleti országrész talán legtöbb pozitív változáson átesett nagyvárosáról van szó.


Aki ismeri, annak nem kell bemutatni e kedves városka megannyi szépségét, előnyét. Itt Egerben találtunk most egy több generációs egyedi otthont tágas telekkel.

A festői környezetben fekvő városka az ország északkeleti régiójának második legnépesebb városa és népszerű a felsőoktatásban tanuló diákok körében is, hiszen itt található az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem.

Eger vidéki kisvárosból az utóbbi évtizedben kinőtte magát, hiszen a megközelítése is egyszerűbbé vált az M25-ös autópálya átadásával, egy óra alatt elérhetjük az M3-as autópálya kivezető szakaszától a város déli határáig számolva. A pálya okán ugyanis a 122 kilométert egy óra és 3 perc alatt érhetjük el!

 

Az ingázás is megoldható akár, ha valaki Pestre, vagy éppen Gödöllő környékére járna be Egerből heti néhány alkalommal akár nyáron, akár egész évben.

A fent leírt változások okán, az ingatlanok értéke is felzárkózott a hely “keresettségéhez”, hiszen egyre többen költöznek Egerbe, vagy vásárolnak itt nyaralót, hogy ide járhassak pihenni.

Ezúttal egy sokgenerációs, lélegzetelállító panorámával rendelkező luxusházat mutatunk; amely idilli zöld környezetben, a város legszebb részén található.

A ház két külön bejárattal rendelkezik egy hatalmas telken. Az egyik lakás 2 szoba összkomfortos, csaknem 50 négyzetméteres (akár fiatalabb, idősebb családtagok külön bejáratú lakása, akár turisztikai célra kiadható apartman).

A másik meghitt otthon pedig egy igazán nagy, két szintes családi háznak felel meg. A földszinti rész 84, a tetőtéri pedig közel 94 négyzetméteres. Ez utóbbi lakrész a parkosított kertből és a garázson keresztül közelíthető meg.

Az előszobából nyílik egy elegánsan felszerelt fürdőszoba, mellékhelyiség, a garázs, továbbá a pince lejárata.

Egy hatalmas üvegfelületű ajtón át léphetünk be az étkezőbe, amely egy légtérben van a jól felszerelt konyhával. A nappali oldalablakai és a nappali végében lévő üvegfal szinte azt az érzetet kelti, hogy a kert és a szoba szinte egyben van.

A Bükk hegységre elképesztő kilátás nyílik (lásd a fenti képet is!), amelyet a nappaliból élvezhetünk, amikor pihenő időnket töltjük ott.

Tehát az otthon gyakorlatilag együtt létezik a gyönyörű kerttel. A hűvösebb napokon pedig a kandalló melege teszi meghitté az egész teret.

Ugyanakkor az első szinten a nappaliból óriási terasz nyílik, ahonnan könnyen elérhető az igen csodás, ősfákkal kényeztető kert, továbbá konyhakert is akad itt. A tulajdonosok 14 évvel ezelőtt teljesen leszigetelték a homlokzatot, és sok más felújítás is történt.

Tartozik a házhoz továbbá nem kevesebb, mint százhatvanhat nm-nyi pince, továbbá egy közel 25 nm-es garázs is.

E hatalmas alagsori részben van a fűtés és más ellátóberendezések mellett a tűzifatároló, műhely, továbbá a kertiszerszámok  eltárolásához szükséges hely is.

A kisebb otthon fűtése gáz-cirkóval, a másodiké gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal törénik.

Szerencsére a kert szépséges örökzöldekkel és virágos bokrokkal, fákkal parkosított. Mi több az otthonon belül is a természettel találkozunk. A burkolatok közt sok a faanyag és ez, mint szerkezeti elem a lakás része.

A nappaliból falépcső vezet fel a galériára: itt pedig helyet kapott egy igazi északi (finn) szauna is.

A legfelső emeleten 3 háló, fürdő és különálló WC ad komfortot.

Az írás az egri ház eladójának támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)