Itt tényleg Ön és az ingatlana van a középpontban!

Ügyes-bajos ingatlanügyeink intézése során számos szolgáltatás és szakember segítségére lehet szükségünk, legyen szó akár lakás eladásról/kiadásról, vásárlásról/bérlésről, továbbá hitellel, jelzáloggal kapcsolatos ügyintézésről, vagy például értékbecslésről. De mi lenne, ha mindezen szolgáltatásokat egy helyen megkaphatnánk, és egyetlen, valóban hozzáértő tanácsadó vezetne minket végig az ingatlan eladás vagy épp vásárlás útvesztőjén?

Bármilyen tranzakcióról is legyen szó, érdemes olyan céget keresni, amelyik nagy múlttal, ezáltal tapasztalattal, országos lefedettségű hálózattal rendelkezik, valamint maximális profizmussal és elhivatottsággal áll ahhoz, hogy az egész folyamat során úgy érezzük, mi és az ingatlanunk áll a középpontban.

Ezt az egyedi ügyfélélményt és különleges szolgáltatásokat is megtalálunk az OTP Ingatlanpont hálózatánál.

Nézzük most részletesebben, miért érdemes az OTP Ingatlanpontot választani!

  • Mert a nagymúltú OTP Csoport tagja

Az OTP Ingatlanpont a Magyarországon jól ismert, több évtizedes múlttal rendelkező OTP Csoport tagjaként jött létre 2011-ben, ami megbízható, stabil hátteret biztosít mind az ügyfelek, mind a közvetítők számára. Az OTP Ingatlanpont már tizenegy éve segíti az ingatlanukat eladni szándékozókat és ingatlan vásárlás előtt állókat nemcsak ingatlanpiaci, hanem finanszírozási megoldásokkal/tanácsokkal is.

  • Mert ingatlanvásárlás esetén a hitelfelvételben is segít

Az OTP Bank a hazai bankok közül a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik az ingatlanvásárlások finanszírozásában. Az OTP Ingatlanpont közvetítőin keresztül Ön nem csak a tökéletes ingatlan megtalálásában, de a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában és igénylésében is segítséget kaphat. Az OTP Ingatlanpont portfóliójából választó ügyfelek az OTP Bank hiteltermékeit kedvezményes feltételekkel vehetik igénybe.

  • Mert országos lefedettségű hálózattal rendelkezik

Az OTP Ingatlanpont az egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanközvetítő hálózat, amely rövid idő alatt vált a hazai piac meghatározó szereplőjévé. Közel 90 irodában, több, mint 800 fős tanácsadói hálózatot épített ki az egész ország területén.

  • Mert országos kínálatában több, mint 10 000 ingatlan szerepel

Az OTP Ingatlanpont folyamatosan bővülő ingatlankínálattal várja ügyfeleit országszerte. Ennek az ingatlankínálatnak ráadásul meghatározó része egyedi, kizárólag itt érhető el. Ezen kívül az új építésű ingatlanok iránt érdeklődőket is több száz azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthonnal várják, és energiatakarékos lakások széles választéka is megtalálható portfóliójukban.

  • Mert maximális segítséget nyújtanak az ingatlanértékesítési folyamat minden pontján

Az OTP Ingatlanpont szakemberei naprakész piaci ismeretekkel, szakképzettséggel és kellő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy Ön akár napokon belül eladja ingatlanát. A megbízási szerződés megkötésétől az adásvételi szerződés megkötéséig minden lépésnél partnerként segítenek és képviselik ügyfeleik érdekeit.

  • Mert folyamataik átláthatóak

Az OTP Ingatlanpont a magyar piacon egyedülálló szolgáltatása a KAPCSOLATIPONT nevű ügyfélfiók, mely által az értékesítés online nyomon követhetővé és teljesen átláthatóvá válik. Így Ön naprakészen nyomon követheti, ellenőrizheti a teljes folyamatot, láthatja, hogyan áll a megbízása, és minden adatot, dokumentumot egy helyen elérhet és visszakereshet.

  • Mert segítenek a piacképes ár meghatározásában

A hirdetési ár meghatározása kulcs tényező abból a szempontból, hogy mennyi idő alatt és mennyire jó áron talál végül gazdára egy ingatlan. Ugyanakkor egyáltalán nem egyszerű folyamat. Az OTP Ingatlanpont szakértelemmel és naprakész piaci ismerettel rendelkező tanácsadói a rendelkezésükre álló tranzakciós és kínálati adatbázisok alapján megbízhatóan tudják meghatározni az optimális irányárat.

  • Mert a teljes folyamat során foglalkoznak a vevőjelöltekkel

Az érdeklődő telefonhívások és e-mailek kezelése, a kérdések megválaszolása, a megtekintési időpontok egyeztetése és a felesleges körbevezetések rengeteg időt vesznek igénybe. Az OTP Ingatlanpont tanácsadói azonban leveszik ezt a terhet az Ön válláról, ugyanis felmérik a vevőjelöltek keresési paramétereit és pénzügyi lehetőségeit, hogy olyan ingatlant mutathassanak számukra, ami tényleg megfelel az elvárásaiknak, így Ön már kizárólag csak a komoly érdeklődőkkel találkozik.

  • Mert hatékony marketingstratégiával állnak rendelkezésre a minél gyorsabb eladás érdekében

Az OTP Ingatlanpont hatékony marketingstratégiájának köszönhetően az Ön ingatlanhirdetése széles körhöz eljuthat. A megbízási szerződés megkötése után az ingatlan azonnal bekerül az OTP Ingatlanpont adatbázisába és megjelenik a www.otpip.hu honlapon, így máris többezer regisztrált ügyfél számára válik elérhetővé, valamint szerződött ingatlanos oldalakon lesz hirdethető. Amennyiben Ön kizárólagos megbízást ad, hirdetése a hazai ingatlanpiac összes meghatározó online hirdetési felületén is megjelenhet. De az OTP Bank többmilliós ügyfélköréhez is eljuthat ingatlanjának online adatlapja a bank és az OTP Ingatlanpont weboldalainak összekötöttsége révén.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)