Itt tényleg Ön és az ingatlana van a középpontban!

Ügyes-bajos ingatlanügyeink intézése során számos szolgáltatás és szakember segítségére lehet szükségünk, legyen szó akár lakás eladásról/kiadásról, vásárlásról/bérlésről, továbbá hitellel, jelzáloggal kapcsolatos ügyintézésről, vagy például értékbecslésről. De mi lenne, ha mindezen szolgáltatásokat egy helyen megkaphatnánk, és egyetlen, valóban hozzáértő tanácsadó vezetne minket végig az ingatlan eladás vagy épp vásárlás útvesztőjén?

Bármilyen tranzakcióról is legyen szó, érdemes olyan céget keresni, amelyik nagy múlttal, ezáltal tapasztalattal, országos lefedettségű hálózattal rendelkezik, valamint maximális profizmussal és elhivatottsággal áll ahhoz, hogy az egész folyamat során úgy érezzük, mi és az ingatlanunk áll a középpontban.

Ezt az egyedi ügyfélélményt és különleges szolgáltatásokat is megtalálunk az OTP Ingatlanpont hálózatánál.

Nézzük most részletesebben, miért érdemes az OTP Ingatlanpontot választani!

  • Mert a nagymúltú OTP Csoport tagja

Az OTP Ingatlanpont a Magyarországon jól ismert, több évtizedes múlttal rendelkező OTP Csoport tagjaként jött létre 2011-ben, ami megbízható, stabil hátteret biztosít mind az ügyfelek, mind a közvetítők számára. Az OTP Ingatlanpont már tizenegy éve segíti az ingatlanukat eladni szándékozókat és ingatlan vásárlás előtt állókat nemcsak ingatlanpiaci, hanem finanszírozási megoldásokkal/tanácsokkal is.

  • Mert ingatlanvásárlás esetén a hitelfelvételben is segít

Az OTP Bank a hazai bankok közül a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik az ingatlanvásárlások finanszírozásában. Az OTP Ingatlanpont közvetítőin keresztül Ön nem csak a tökéletes ingatlan megtalálásában, de a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában és igénylésében is segítséget kaphat. Az OTP Ingatlanpont portfóliójából választó ügyfelek az OTP Bank hiteltermékeit kedvezményes feltételekkel vehetik igénybe.

  • Mert országos lefedettségű hálózattal rendelkezik

Az OTP Ingatlanpont az egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanközvetítő hálózat, amely rövid idő alatt vált a hazai piac meghatározó szereplőjévé. Közel 90 irodában, több, mint 800 fős tanácsadói hálózatot épített ki az egész ország területén.

  • Mert országos kínálatában több, mint 10 000 ingatlan szerepel

Az OTP Ingatlanpont folyamatosan bővülő ingatlankínálattal várja ügyfeleit országszerte. Ennek az ingatlankínálatnak ráadásul meghatározó része egyedi, kizárólag itt érhető el. Ezen kívül az új építésű ingatlanok iránt érdeklődőket is több száz azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthonnal várják, és energiatakarékos lakások széles választéka is megtalálható portfóliójukban.

  • Mert maximális segítséget nyújtanak az ingatlanértékesítési folyamat minden pontján

Az OTP Ingatlanpont szakemberei naprakész piaci ismeretekkel, szakképzettséggel és kellő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy Ön akár napokon belül eladja ingatlanát. A megbízási szerződés megkötésétől az adásvételi szerződés megkötéséig minden lépésnél partnerként segítenek és képviselik ügyfeleik érdekeit.

  • Mert folyamataik átláthatóak

Az OTP Ingatlanpont a magyar piacon egyedülálló szolgáltatása a KAPCSOLATIPONT nevű ügyfélfiók, mely által az értékesítés online nyomon követhetővé és teljesen átláthatóvá válik. Így Ön naprakészen nyomon követheti, ellenőrizheti a teljes folyamatot, láthatja, hogyan áll a megbízása, és minden adatot, dokumentumot egy helyen elérhet és visszakereshet.

  • Mert segítenek a piacképes ár meghatározásában

A hirdetési ár meghatározása kulcs tényező abból a szempontból, hogy mennyi idő alatt és mennyire jó áron talál végül gazdára egy ingatlan. Ugyanakkor egyáltalán nem egyszerű folyamat. Az OTP Ingatlanpont szakértelemmel és naprakész piaci ismerettel rendelkező tanácsadói a rendelkezésükre álló tranzakciós és kínálati adatbázisok alapján megbízhatóan tudják meghatározni az optimális irányárat.

  • Mert a teljes folyamat során foglalkoznak a vevőjelöltekkel

Az érdeklődő telefonhívások és e-mailek kezelése, a kérdések megválaszolása, a megtekintési időpontok egyeztetése és a felesleges körbevezetések rengeteg időt vesznek igénybe. Az OTP Ingatlanpont tanácsadói azonban leveszik ezt a terhet az Ön válláról, ugyanis felmérik a vevőjelöltek keresési paramétereit és pénzügyi lehetőségeit, hogy olyan ingatlant mutathassanak számukra, ami tényleg megfelel az elvárásaiknak, így Ön már kizárólag csak a komoly érdeklődőkkel találkozik.

  • Mert hatékony marketingstratégiával állnak rendelkezésre a minél gyorsabb eladás érdekében

Az OTP Ingatlanpont hatékony marketingstratégiájának köszönhetően az Ön ingatlanhirdetése széles körhöz eljuthat. A megbízási szerződés megkötése után az ingatlan azonnal bekerül az OTP Ingatlanpont adatbázisába és megjelenik a www.otpip.hu honlapon, így máris többezer regisztrált ügyfél számára válik elérhetővé, valamint szerződött ingatlanos oldalakon lesz hirdethető. Amennyiben Ön kizárólagos megbízást ad, hirdetése a hazai ingatlanpiac összes meghatározó online hirdetési felületén is megjelenhet. De az OTP Bank többmilliós ügyfélköréhez is eljuthat ingatlanjának online adatlapja a bank és az OTP Ingatlanpont weboldalainak összekötöttsége révén.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Bejelentések jöhetnek – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

© 2024 (v2.202102)