Alacsony rezsi és álompanoráma! Ez kell nekem!

Tekintve a növekedő rezsi-díjakat, mindenki keresi a lehetőséget, hogy otthonával kapcsolatos havi költségein csökkenthessen. Ha mindezt kompromisszum nélkül teheti meg, az az igazán jó lehetőség. Egy nehezen fenntartható családi ház helyett, azonban jóval kedvezőbb lehet egy nagy teraszos, zöldövezeti, kertkapcsolatos lakást választani. Ilyen lehetőséget kínál a Forest Hill lakópark, ahol BB besorolású, energiagazdaságos, azonnal költözhető otthonok várjak leendő lakóikat, Buda hangulatos 3. kerületében, zöldövezetben, hihetetlen panorámával, kertkapcsolattal.

Egy energiatakarékos, új építésű projektre más esetben sokat kell várni, kivéve, ha egy beruházás épp most készült el és már költözhető is. A Forest Hill lakópark lakásai ilyenek, már használatba vételi engedéllyel rendelkeznek, így akár azonnal költözhetőek.

Aki itt választ otthont, az Csillaghegy hangulatos adottságait élvezheti, a standfürdő és a HÉV közelségében. A lakások további előnye, hogy nem egy nagy épületben, hanem a tájba sokkal jobban illeszkedő, több kisebb épületben kaptak helyet. A kisebb épületek szellős elhelyezése és a telek domboldali fekvése pedig lehetővé tette, hogy a beruházó a lakásokhoz tartozó nagy teraszokat a domboldalhoz igazítsa, így itt minden lakás kiváló tájolással, napfényes, panorámás helyiségekkel és zöldre néző teraszokkal rendelkezik, a legtöbb lakáshoz pedig saját kertrész is kapcsolódik.

A Forest Hill lakópark közvetlen szomszédja tehát a kellemes zöldkörnyezet, a domboldal, mégis rendkívül közel van a HÉV Csillaghegy megállója, valamint a 160-as, 219-es, 960-as buszok megállója és a 11-es főút is. Ezen kívül bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta, kiváló iskolák, óvoda és játszóterek is találhatók a közelben, a kikapcsolódást, sportolási lehetőséget pedig kirándulóhelyek, kondipark, a Csillaghegyi Strandfürdő és a Duna-part biztosítja számtalan étteremmel, kávézóval.

Természetesen ma már a lakásválasztás egyik legfontosabb szempontja az energiahatékonyság. A Forest Hill lakásai remek minőségben, első osztályú alapanyagokból épültek, így a kiváló hőszigetelésnek és a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a lakások energiaigénye rendkívül alacsony. Az ingatlanok fűtését épületenként házközponti kazán biztosítja, mely lakásonként külön mérhető és egyedileg szabályozható, és az optimális hőmérséklet elérését segítik a lakásokba felszerelt klímák is, így a lakások energiahatékonysága BB, ami rendkívül kedvezővé teszi a rezsi-díjakat annak, aki ebben a hangulatos projektben találja meg álmai otthonát.

A lakáskínálat pedig eléggé széles, a kiváló elosztású ingatlanok között 2-3 szobás lakások és 4-5 szobás családi otthonok is megtalálhatóak, a projekt elhelyezkedése okán pedig az ingatlanok befektetésnek is ideálisak. Ahogy már említettük, itt minden lakás rendelkezik terasszal, melyek közül a legkisebb is több, mint 10 nm, de nem ritkák az 50-80 nm közötti terasszal rendelkező lakások, sőt több, mint 150 nm-es terasszal rendelkező penthouse is megtalálható a lakáskínálatban. Külön jó hír, hogy a még szabad lakások között sok a kertkapcsolatos, amelyek legtöbbje 100-200 nm közötti saját kertrésszel is rendelkezik.

Ha tehát természetes környezetben, mégis remek infrastruktúra mellett keresi kedvező rezsivel rendelkező új otthonát, akkor a Forest Hill ideális választás lehet az Ön számára!

A cikk megjelenését a Forest Hill fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)