Balaton: ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!

Remek sorházi „mini-lakóparkot” találtunk a Balaton fővárosában, Siófokon. A modern házak nem csak jó helyen vannak, de kitűnő üzleti lehetőséget is rejtenek, ha valaki nem egy, hanem mindjárt mind a három házat megveszi, amelyben akár összesen hat lakást is kialakíthat.

Akik az ingatlanszakmában képben vannak, illetve az ingatlanpiacon jártasak, vagy legalább is jól ismerik a lakáspiaci mozgásokat, azok pontosan tudják hogy ma már a Balaton, különösen Siófok lakóingatlanjainak keresettsége vetekszik a főváros legjobb kerületeinek népszerűségével is; sőt van egy tehetős réteg, amely életvitel-szerűen is szívesen leköltözik a Balaton mellé.

Itt, a Balaton „fővárosában”, azaz Siófokon bukkantunk most rá erre az energiatakarékos lakásokkal csábító, magas készültségű, de még épülő lakóparkra.

A projekt különlegessége, hogy az értékesítő nem csak lakásonként, hanem akár teljes egészében is értékesítené a projektet. Az eladó persze a három sorházból egy-egyet is elad, de első körben főként olyan vállalkozót keres, aki a jelenleg 65 százalékos készültségű komplett lakóparkot befejezi. Ez után pedig akár saját maga, vagy cége számára, vagy akár magánszemélyeknek értékesítve hasznosítja.

Az egész épület tehát három sorházi lakóegységből áll, egy-egy szélső és egy középső egységből; azaz három sorházként épült meg. Különlegessége viszont, hogy minden ilyen sorházi lakás három belső szintre van osztva: és mivel a belső kialakítás még nem végleges így egy-egy ilyen sorházi egység akár két-két lakásra, tehát összesen hat lakásra is felosztható. Minden lakóegységhez saját kertrész tartozik két autónak alkalmas beállóval.

Mivel a tetőtéri szobákból tetőterasz is nyílik, így az ingatlan teljesen egyedi, különleges hangulatú lehet a befejezést követően.

Nagyon lényeges, hogy a legmodernebb hőszivattyús padlófűtés és mennyezet hűtés került beépítésre, a megfelelő elektromos rendszerrel. A homlokzat igen komoly, 15 centiméteres, grafitos EPS hőszigetelő rendszert kapott és mindössze 0,7 wattos hőáteresztő képességű három rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók tartják a meleget télen, illetve ugyanígy tartják a hűvöset nyáron.

Mivel még nincsenek készen a belső válaszfalak, és kialakításra várnak az egyes helyiségek, ennek köszönhetően a vásárló számos funkció mentén, azaz a saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja akár az egyes lakások, akár pedig a teljes ingatlan rendeltetését.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)