Éljen egy idilli kis falucskában, mindössze 20 percre a fővárostól!

A Velencei-tó és környéke már egy ideje Budapest tágabb értelemben vett agglomerációjának számít. Különösen, hogy az M7-es autópályának köszönhetően ezekről a településekről nemcsak a főváros, de Székesfehérvár, sőt a Balaton is könnyedén megközelíthető. Mai cikkünkben egy olyan idilli kis faluból hozunk egy családi házat, amely Budapesttől és Székesfehérvártól is egyaránt 20-20 percre található.

A Vál völgyében, Baracskán járunk. A hangulatos kis település éppen félúton van Budapest és Székesfehérvár között, így ideális azok számára, akiket munkájuk a két nagy város valamelyikéhez köt, mégis vidéki környezetben, csendes zöldövezetben képzelik el az életüket.

A településen minden intézmény, háziorvos, fogorvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség megtalálható, ugyanakkor Budapestre és Székesfehérvárra tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni, vonattal mindössze 25-30 perc a menetidő a két nagyvárosba. A kikapcsolódást pedig éttermek, sportpálya, lovarda, játszótér, valamint a Vál-völgyében a horgásztó szolgálja, de arborétum, fürdő, változatos kirándulási lehetőségek is akadnak a közelben és nincs messze a Budapest-Balaton kerékpárút sem, illetve Velence is mindössze 8-10 perc alatt megközelíthető autóval.

A szóban forgó családi ház egy csendes, aszfaltozott utcában áll. Kiváló elosztással rendelkezik, mindhárom szobája külön nyílik és külön étkező, külön konyha is rendelkezésre áll. A fürdőszoba nagy méretű, jelenleg zuhanykabin van benne, de lehetőség van kád beépítésére is. Az épületnek hátsó bejárata is van, ahonnan rögtön a konyhába és a kamrába jutunk, ami nagyban segíti a kipakolást nagybevásárláskor. A ház előtt egy épített, fedett kiülő biztosít árnyékot, kikapcsolódást és helyszínt a családi-, baráti összejövetelekhez.

A ház energiatakarékosan fenntartható, gáz cirkó fűtése mellett egy vegyes tüzelésű kazán és egy kéménybe kötött kályha szolgálja a fűtést, villanybojler a melegvízellátást. Az ingatlanba ipari áram is be van kötve. A telekre be lehet állni autóval, de két melléképület is áll a telken, amelyeket könnyedén garázzsá lehet alakítani. Ezen kívül több, termő gyümölcsfa is található a nagy kertben, melynek öntözését fúrt kút biztosítja. Az ingatlan átlagos állapotú, egyedül a tető szorul felújításra, melyhez tartalék cserepek is rendelkezésre állnak, illetve a belső tér igényel kisebb esztétikai felújítást.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

© 2024 (v2.202102)