Így rendezd át a nappalit, hogy a katari VB lehengerlő élményt nyújtson!

Mint minden foci VB előtt, most is biztos sokaknak eszébe jutott, hogy beszerezzenek egy nagyobb TV-t, vagy egyéb kényelmi funkciókkal szereljék fel nappalijukat a maximális élmény érdekében. Egy nagy TV-nek azonban hely kell csakúgy, mint egy menő tévézős fotelnek, arról még nem is beszélve, mi van, ha átjönnek a barátok. Mai cikkünkben a VB kimaxolásához gyűjtöttünk lakberendezési ötleteket.

Itt garantáltan elfér a TV-d!

A nagyobb TV vásárlásakor gyakran problémát jelenthet, hogy a meglévő nappali bútorba a TV már nem fér el. A klasszikus, régebbi típusú szekrénysorokba csak limitált méretű, jellemzően kisebb készülékeknek van hely, ezért remek választás lehet egy olyan nappali bútor, ahol a TV szekrény felett fali polcok vannak, melyeket akár magasabbra is szerelhetünk, hogy beférjen az új TV-nk, ahogy ennek a balatonszabadi családi háznak a nappalijában is látható.

Foci élmények széles vásznon!

Ha ennél is szélesebb vásznú élményre vágysz, ne állj meg a TV vásárlásnál. Ha a TV szekrényed felett egyáltalán nincs is polc, érdemes projektort és kivetítő vásznat vásárolnod. Ennek az erdőkertesi családi háznak a nappalijában például könnyű lenne kivitelezni ezt a minőségi cserét.

Közel a konyha, közel a sör!

Foci VB idején természetesen előnyt élveznek az amerikai konyhás nappalik, ahol könnyen elérhető a hideg sör és a rágcsa. Ennél már csak az a jobb, ha a nappalit és a konyhát elválasztó konyhaszigetbe egy italhűtőnek is jut hely, ahogyan ebben az aranyhegyi családi házban is látható. 

A kényelem mindenek felett!

Persze fontos, hogy a meccseket kényelmes ülőalkalmatosságról nézhessük, amihez jól jöhet egy kényelmes TV nézős fotel. A dönthető, lábtámasszal rendelkező típusok előnyben. Ha átjönnek a barátok, érdemes lehet a kanapét is kényelmesebbre vagy nagyobbra cserélni, esetleg kiegészíthetjük az ülőhelyek számát babzsákfotelekre természetesen a kedvenc csapatunk színeiben.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)