Így rendezd át a nappalit, hogy a katari VB lehengerlő élményt nyújtson!

Mint minden foci VB előtt, most is biztos sokaknak eszébe jutott, hogy beszerezzenek egy nagyobb TV-t, vagy egyéb kényelmi funkciókkal szereljék fel nappalijukat a maximális élmény érdekében. Egy nagy TV-nek azonban hely kell csakúgy, mint egy menő tévézős fotelnek, arról még nem is beszélve, mi van, ha átjönnek a barátok. Mai cikkünkben a VB kimaxolásához gyűjtöttünk lakberendezési ötleteket.

Itt garantáltan elfér a TV-d!

A nagyobb TV vásárlásakor gyakran problémát jelenthet, hogy a meglévő nappali bútorba a TV már nem fér el. A klasszikus, régebbi típusú szekrénysorokba csak limitált méretű, jellemzően kisebb készülékeknek van hely, ezért remek választás lehet egy olyan nappali bútor, ahol a TV szekrény felett fali polcok vannak, melyeket akár magasabbra is szerelhetünk, hogy beférjen az új TV-nk, ahogy ennek a balatonszabadi családi háznak a nappalijában is látható.

Foci élmények széles vásznon!

Ha ennél is szélesebb vásznú élményre vágysz, ne állj meg a TV vásárlásnál. Ha a TV szekrényed felett egyáltalán nincs is polc, érdemes projektort és kivetítő vásznat vásárolnod. Ennek az erdőkertesi családi háznak a nappalijában például könnyű lenne kivitelezni ezt a minőségi cserét.

Közel a konyha, közel a sör!

Foci VB idején természetesen előnyt élveznek az amerikai konyhás nappalik, ahol könnyen elérhető a hideg sör és a rágcsa. Ennél már csak az a jobb, ha a nappalit és a konyhát elválasztó konyhaszigetbe egy italhűtőnek is jut hely, ahogyan ebben az aranyhegyi családi házban is látható. 

A kényelem mindenek felett!

Persze fontos, hogy a meccseket kényelmes ülőalkalmatosságról nézhessük, amihez jól jöhet egy kényelmes TV nézős fotel. A dönthető, lábtámasszal rendelkező típusok előnyben. Ha átjönnek a barátok, érdemes lehet a kanapét is kényelmesebbre vagy nagyobbra cserélni, esetleg kiegészíthetjük az ülőhelyek számát babzsákfotelekre természetesen a kedvenc csapatunk színeiben.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

A nap száma: 102,9 százalék

A nap száma: 102,9 százalék

Kivételesen ez egy olyan nap, amikor több szám közül kellett választanunk nap számát.

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

A várakozásoknál kisebb, 1009 millió euró hiány keletkezett a külkereskedelemben októberben.

Elmondta a miniszter, mekkora áremelkedést hozhat az ársapka eltörlése

Elmondta a miniszter, mekkora áremelkedést hozhat az ársapka eltörlése

Erről Nagy Márton beszélt tegnap este.

© 2022 (v2.202102)