Első otthon vagy befektetés? Ez a lakás tökéletes lehet!

Amikor első otthonunkat keressük, vagy befektetés céljára keresünk ingatlant, nincs jobb, mint egy könnyen fenntartható kislakás, ami természetesen jó környéken helyezkedik el. Mai cikkünkben a II. János Pál pápa tér környékéről hozunk erkélyes, belső kertre néző kislakást.

A VIII. kerület, azon belül is a II. János Pál pápa tér környéken hatalmas átalakuláson ment át az utóbbi időben. A térnél megáll az M4-es metró, de az M3-as metró megállója, a Keleti pályaudvar sincs messze, ezen kívül a 4-es, 6-os és az 1-es villamosok megállói is megtalálhatók a közelben. A kiváló közlekedési feltételeken túl pedig bevásárlási, szórakozási lehetőségek, parkok, az Erkel Színház, az Aréna Plaza, vagy kicsit távolabb a Corvin Plaza és az Orczy-kert is könnyen elérhető. Ugyanakkor a környék egyik legfontosabb vonzereje természetesen az, hogy több felsőoktatási intézmény is található a közelben, így különösen érdemes itt befektetés céljára, vagy egyetemista gyermekünk számára lakást vásárolni.

A II. János Pál pápa tér és a Teleki László tér között húzódó Kun utcában, az Erkel Házban bukkantunk most egy nappali + 1 hálós, erkélyes lakásra. Innen mindössze 3 perc séta a II. János Pál pápa téri metrómegálló, 5 perc a Keleti pályaudvar és 10 perc séta az Aréna Plaza.

Mivel az Erkel Ház egy viszonylag újabb építésű épület, házközponti fűtéssel, így a lakás rezsije is lényegesen kedvezőbb, a régi nagypolgári lakások, nagy belmagasságú lakásaihoz képest, tehát a lakás könnyen fenntartható, fűtése egyedileg mérhető. A társasházban 24 órás portaszolgálat is üzemel.

Az ingatlan a 7 emeletes ház 6. emeletén helyezkedik el, amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, külön fürdőszobával és mosdóval rendelkezik. A nappali és a hálószoba ablakai is a zöld, belső udvarra néznek, a nappaliból léphetünk ki a hangulatos kis erkélyre. Az előszobában és a hálószobában lévő beépített szekrények rengeteg tárolóhelyet biztosítanak, a lakás újszerű állapotban, bútorozottan és gépesítve kerül értékesítésre. Az ingatlanhoz tartozik egy teremgarázs beállóhely és egy tároló is, amelyek megvásárlása kötelező.

Ha tehát Ön egy könnyen kiadható kislakást keres, esetleg gyermeke első otthonát keresi, vagy önmagának szeretne egy könnyen fenntartható otthont, ez az ingatlan tökéletes választás lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Mármint amit az üzemanyaghiány ügyében állított a magyar kormány.

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

A nap száma: 102,9 százalék

A nap száma: 102,9 százalék

Kivételesen ez egy olyan nap, amikor több szám közül kellett választanunk nap számát.

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

A várakozásoknál kisebb, 1009 millió euró hiány keletkezett a külkereskedelemben októberben.

© 2022 (v2.202102)