Ne keressen tovább! Megtaláltuk a tökéletes kertvárosi otthont!

A Metrodom Zugló lakásai már költözhetők, a napokban pedig megkapta a használatba vételi engedélyt is. Akad még néhány tágas lakás, melyek ideálisak lehetnek, ha családjának keres energiatakarékos, minőségi új otthont méghozzá idilli kertvárosi környezetben.

Melyek a legfontosabb szempontok, ha egy család új otthont keres? A környezet mindenképpen az egyik legmeghatározóbb kérdés, hiszen a gyermekes családoknak óriási könnyebbséget jelent, ha parkok, játszóterek és oktatási intézmények közelében élhetnek. A zöld környezet mellett persze az is fontos szempont lehet, hogy a szülők munkahelye elérhető távolságon belül legyen, így például sokaknál nem is jöhet szóba külsőbb városrész. Ha lokációt kiválasztottuk már csak a tökéletes ingatlant kell megtalálni, amelyben tökéletesen elfér a család minden tagja és van lehetőség a szabadban pihenni és játszani. Manapság azonban mindezek mellett érdemes még egy szempontot figyelembe venni, ha új otthont keresünk: fontos odafigyelni az energiahatékonyságra és a fenntartási költségekre, hiszen a rezsiárak emelkedése drasztikusan megnövelte sok család kiadását, hosszútávon tehát sokat megspórolhat, ha tudatosan választ. Éppen ezen szempontok mentén vettük szemügyre jobban Zugló legújabb társasházát, melyben akad még néhány tágas családi lakás.

Zuglónál keresve sem találhatnánk jobb lokációt, ha kertvárosi, családbarát környékre vágyunk, azonban nem akarunk lemondani a belváros közelsége nyújtotta előnyökről. Errefelé, a Bosnyák tér vonzásában sok zöld park, oktatási intézmény, és bevásárlási lehetőség várja a családokat. Ami pedig a jó közlekedési adottságokat illeti, ez a rész még a kerületen belül is kiemelt szerepet tölt be, hiszen Zugló egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, amelyet számos busz és villamosjárat érint.

Napjainkban, az energiaválság és az emelkedő rezsiárak okán minden eddiginél jobban felértékelődnek az okosmegoldások és az energiatakarékos rendszerek. A megfelelő építészeti megoldásoknak és az alapos tervezésnek köszönhetően a természetes fényből nincs hiány egyik lakásban sem. Az igazán korszerű fejlesztés azonban a Dual Eco fűtési-hűtési rendszer, amely a költségeket minimálisra csökkenti. A Metrodom Zugló minden lakása okosotthon rendszerrel van felszerelve, mely rengeteg előnnyel szolgál. Többek között az intelligens rendszernek köszönhetően nem csak időt spórolhatunk, hanem optimalizálhatjuk az energiafogyasztásunkat is. A rendszer vezérlése kényelmesen, távolról is történhet, akár mobiltelefonon keresztül.

A társasház kialakítását és szolgáltatásait tekintve is tökéletes családok számára. A külső homlokzat mögött szépen parkosított, csöndes belső kert található, a kisgyerekes családokat a különálló hátsó kertben grillező, bográcsozó hely és egy kis játszótér várja. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, és a nagyobb társasházakban szokásos terek mellett a földszinten egy közösségi nappali is kialakításra került, mely szintén számtalan szórakozási lehetőséget nyújt.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Mármint amit az üzemanyaghiány ügyében állított a magyar kormány.

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

A nap száma: 102,9 százalék

A nap száma: 102,9 százalék

Kivételesen ez egy olyan nap, amikor több szám közül kellett választanunk nap számát.

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

A várakozásoknál kisebb, 1009 millió euró hiány keletkezett a külkereskedelemben októberben.

© 2022 (v2.202102)