Öné is lehet Érden egy modern, energiatakarékos családi ház

Az egyre növekvő rezsiszámlák és lakásárak miatt az agglomeráció különösen vonzóvá válhat, hiszen ugyanazért az összegért vagy egy nagyobb ingatlant szerezhetünk meg vagy egy fővárosi lakás ára sokszor megegyezik akár egy energiatakarékos családi ház árával máshol. Most Érden tekintettünk körbe, hogy milyen lehetőségek is állnak a rendelkezésünkre.

Sasváros és Istvántelep határán olyan ingatlan vált eladóvá, amely vállalkozásra is alkalmas. 560 m2-es önálló telken épült fel a családi ház garázzsal és a különálló, 30 m2-es üzlethelyiség. A két szintes ház jól karbantartott, minőségi épületgépészeti megoldásokkal, amik a hőszigetelésben elengedhetetlenek.  Földszintjén közösségi tér, nappali, egy fürdőszoba, konyha, kamra, étkező, szoba / raktár és kazánház is megtalálható. Emeleti szintjén pedig fürdőszoba, egy konyha-étkező-nappali kész állapotúak, ezen felül két hálószoba még további felújításra vár. Az ingatlan riasztóval felszerelt, gáz cirkó fűtéses, összközműves. Az üzlet az utcafrontra nyílik, teljesen lekerített kis telekrésszel, ezáltal az üzemeltetés során semmi sem zavarja a család nyugalmát.

Zöld környezetben, Érd központjához és a piachoz közel találtunk egy prémium minőségű, 2 szintes, 135 m2-es, duplakomfortos ikerházfelet. Az ingatlanhoz önálló épületben garázs és hatalmas kert is tartozik. A teljes ház a korszerűség jegyében épült fel, szigetelt, műanyag nyílászárókkal és redőnnyel felszerelt, igényes burkolattal és kivételesen jó elosztással rendelkezik. A nappalihoz terasz is tartozik, ahol a nyári melegben tudunk hűsölni vagy a klimatizált emeleti szobák egyikében. Nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, háztartási helyiség, lépcsőház és garázs került kiépítésre a házban. A fűtésről a cirkó gázkazán gondoskodik, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal. Kifogástalan a környék infrastruktúrája, buszmegálló mindössze pár perc sétára található az ingatlantól, autóval pedig az M6-os autópálya is könnyűszerrel megközelíthető. Nyugodt, friss levegőjű, gyönyörű környezetben élhet itt bárki!

Egy galériás, tégla építésű ház vált eladóvá Érd Parkváros részén. A nagyméretű telken egy 67 m2-es 1+1 félszobás hallos, vegyes falazatú ház és egy 30 m2-es, 1 szobás, galériás ház épült fel. A szépen karbantartott kertben 2 szaletli, terasz és tároló is található. Mindkét ház alápincézett. A villanyvezetékeket, nyílászárókat a felújítások során kicserélték valamint új gáz cirkó berendezést is telepítettek. Szigetelték a födémet és az oldalfalak is minőségi anyagból lettek szigetelve. Akár két generáció is kellemesen tud itt együtt élni. A főváros autóval csupán 10 perc, és tömegközlekedéssel is csak 20 percet vesz igénybe. A parkolás megoldható a fedett kocsiállóban az udvaron, de akár a ház előtt is van rá lehetőség.

Egy 5+1 szobás, 2 szintes, téglaépítésű családi ház várja az új lakókat Érden, egy 1370 m2-es telken. Az első szinten található a konyha étkezővel valamint a közlekedővel, amelyből nyílik a fürdőszoba és a nappali. A felső szinten került kialakításra 3 szoba és egy fürdő. Az épület alatt fedezhető fel egy külön bejárattal rendelkező, teljes lakhatásra alkalmas szuterén, amely jelenleg irodaként, fitness teremként, illetve varrodaként funkcionál. A fűtést az energiatakarékos gáz cirkó biztosítja, és a nappaliban található hűtő-fűtő klíma. A hatalmas kert gondozott és jól karbantartott. Kitűnő választás lehet a ház nagycsaládosoknak valamint több generációnak is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)