Csodálatos az ősz a Római-part környékén is

Ezúttal Óbudán néztünk körül. A Római-part – pontosabban annak vonzáskörzetében megvalósuló – csodálatos új projektet mutatunk.

Észak-Buda messze legkülönlegesebb, mondhatjuk, talán az egyik legexkluzívabb környéke a Római-part és vonzáskörzete. Nem csak a hangulatos, ősfás Duna parti sétány, az ottani sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, hanem a hangulatos éttermek is lényegében minden évszakban felejthetetlen élményt nyújtanak.

Aki már járt mostanában erre, vagy esetleg jól ismeri Óbudát, az pontosan tudhatja, hogy a Római part vonzáskörzete milyen óriási felértékelődésen ment keresztül. A megújuló közterületek, a rengeteg új építkezés, továbbá a Római part közelében található zöldövezeti negyedek mind mind azt üzenik, hogy ezen a környéken nem csak lakni csodálatos, de ha itt vásárolunk ingatlant, akkor a pénzünk minden bizonnyal jó helyen lesz!

A Pünkösdfürdő utcában épülő Buda Bright lakópark sikere is az előbb részletezett tényezők miatt garantált lehet. Ezekben a nívós, minőségi házakban minden korosztály megtalálja az ideális otthont!

A lakások tervezésekor kiemelt szempont volt, az élhetőség, a jó berendezhetőség. Ez azt jelenti, hogy minden egyes négyzetmétert kitűnően hasznosítani tudunk, és nem fizetünk feleslegesen kihasználatlan terekért új otthonunkban.

A lakópark otthonai fényesek is és a nívós épületek közötti új park kiemelten különlegessé tesz az otthonok hangulatát.

Érdemes kiemelni, hogy nagyon jó finanszírozási konstrukcióval kaphatók a lakások: a vételárnak csak a 20 százalékát kell befizetni, a hátralévő összeget csupán a műszaki átadáskor kell fizetni.

Az első befizetés jó helyre kerül, mert a beruházó az Indotek Group, Magyarország egyik neves ingatlan-kivitelező vállalat csoportja, portfóliója alapján a legfontosabb piaci szereplők közé tartozik.

A cikk a Buda Bright beruházójának a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Mármint amit az üzemanyaghiány ügyében állított a magyar kormány.

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

A nap száma: 102,9 százalék

A nap száma: 102,9 százalék

Kivételesen ez egy olyan nap, amikor több szám közül kellett választanunk nap számát.

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

A várakozásoknál kisebb, 1009 millió euró hiány keletkezett a külkereskedelemben októberben.

© 2022 (v2.202102)