Illatos otthon aromaterápiával

Ha a ház, vagy lakás illata finom, bársonyos, megnyugtató, abból könnyebben varázsolható igazi Otthon. Az otthon a biztonság. Az otthon a kiszámíthatóság. Az a hely, ahol védelmet és örömöt teremtünk magunk és a szeretteink számára. Hogyan csempésszünk harmóniát, gyöngédséget, vidámságot és egészséget hozó finom illatokat az Otthonunkba?

Az illóolajok legegyszerűbb alkalmazási módja a párologtatás. Ha illóolajokat párologtatsz, máris egy fantasztikus dolog történik, mégpedig az, hogy természetes illatok lengik be az otthonod. Finom, természetes és gyógyító illatok. De ezek a csodás aromák nem csak az orrnak kedvesek, de még számtalan egyéb kedvező hatást képesek gyakorolni az emberi szervezetre. A lehetőségek száma korlátlan, de először ismerkedjünk meg közelebbről az aromaterápiával.

Az aromaterápia az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült 100% természetes illóolajok alkalmazása az otthoni térillatosítástól kezdve, a wellness élményen, az egészség megőrzésén át a betegségek gyógyításáig.

A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezzel a hittel és szemlélettel jött létre a Panarom és ADRIENNE FELLER márka, mely közel 20 éve képviseli és terjeszti a természet, az aromaterápia és szépség iránti szeretetet. Illóolajaik, növényi olajaik, növényi kivonataik, kész termékeik és kozmetikumaik kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak.

 

Az Otthont azonban nem csak a lakhely jelenti, hanem a test is hasonló szerepet tölt be. A tested szépsége pedig nem más, mint a benned megteremtődött harmónia tükröződése a bőrön. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

 

Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeik egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

Egy csepp illat és szépség, harmónia, gyöngédség és béke költözik be az Otthonodba.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, hogy számolják a kezdő nyugdíjakat 2023-ban

Kiderült, hogy számolják a kezdő nyugdíjakat 2023-ban

Kihirdették a nyugdíjak megállapításához nélkülözhetetlen szorzószámot.

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Megkárosítva érzi magát több olyan orosz állampolgár, aki magyar letelepedési kötvényt vásárolt.

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél.

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

© 2023 (v2.202102)