Illatos otthon aromaterápiával

Ha a ház, vagy lakás illata finom, bársonyos, megnyugtató, abból könnyebben varázsolható igazi Otthon. Az otthon a biztonság. Az otthon a kiszámíthatóság. Az a hely, ahol védelmet és örömöt teremtünk magunk és a szeretteink számára. Hogyan csempésszünk harmóniát, gyöngédséget, vidámságot és egészséget hozó finom illatokat az Otthonunkba?

Az illóolajok legegyszerűbb alkalmazási módja a párologtatás. Ha illóolajokat párologtatsz, máris egy fantasztikus dolog történik, mégpedig az, hogy természetes illatok lengik be az otthonod. Finom, természetes és gyógyító illatok. De ezek a csodás aromák nem csak az orrnak kedvesek, de még számtalan egyéb kedvező hatást képesek gyakorolni az emberi szervezetre. A lehetőségek száma korlátlan, de először ismerkedjünk meg közelebbről az aromaterápiával.

Az aromaterápia az aromatikus hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények és az ezekből készült 100% természetes illóolajok alkalmazása az otthoni térillatosítástól kezdve, a wellness élményen, az egészség megőrzésén át a betegségek gyógyításáig.

A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezzel a hittel és szemlélettel jött létre a Panarom és ADRIENNE FELLER márka, mely közel 20 éve képviseli és terjeszti a természet, az aromaterápia és szépség iránti szeretetet. Illóolajaik, növényi olajaik, növényi kivonataik, kész termékeik és kozmetikumaik kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak.

 

Az Otthont azonban nem csak a lakhely jelenti, hanem a test is hasonló szerepet tölt be. A tested szépsége pedig nem más, mint a benned megteremtődött harmónia tükröződése a bőrön. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

 

Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeik egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

Egy csepp illat és szépség, harmónia, gyöngédség és béke költözik be az Otthonodba.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)