Unod a foci VB-t? Így csinosítsd a lakást, amíg a párod meccset néz!

Bár rengeteg focirajongó nő van, ez a cikk most azokhoz szól, akiket az őrületbe kerget, hogy a VB ideje alatt nem lehet a párjukat kirángatni a TV elől. Nekik hozunk most unaloműző, otthon csinosító tippeket a katari VB idejére.

A hálószoba, a minőségi pihenés helye!

Amíg a nappaliban gólokat rúgnak, a hálószoba lehet a pihenés helye, de csak akkor, ha valóban minőségi időt tudunk itt eltölteni. Ehhez a legegyszerűbb praktika, ha lecseréljük a textíliákat, válasszunk kellemes tapintású, puha, finom anyagokat, vidám, meleg, de nem harsány színeket. A szoba hangulatán sokat dobhat, ha néhány cserepes növény vagy illatgyertya is helyet kap itt, a non plus ultra pedig egyértelműen az, ha egy olvasófotel vagy egy meditációs sarok is elfér a helyiségben. Hogy kizárjuk a szurkolás hangjait egy bluetooth fejhallgató is jól jöhet ebben a szobában. Ennek a XXI. kerületi háznak a hálószobájában például garantált az ellazulás.

Teremts spa hangulatot a fürdőszobában!

Spa hangulatot a fürdőszobában legegyszerűbben úgy teremthetünk, ha sok természetes anyagból készült kiegészítőt, dekorációt választunk. Természetesen innen sem hiányozhat – ha van a fürdőszobának ablaka – néhány cserepes növény a magas páratartalmat kedvelő, egzotikus fajokból. Ezen kívül érdemes néhány különlegesebb kiegészítőt is beszerezni, például egy különleges formájú tükröt vagy lámpát.

A tökéletes kikapcsolódás érdekében jó, ha a kádat is el tudjuk szeparálni egy kicsit a fürdőszoba többi részétől, erre jó megoldás egy paraván, a kád szélére pedig tegyünk fürdősókat, olajakat szép üvegekben, és természetesen innen sem hiányozhatnak a hangulatos illatgyertyák. Ezen kívül jó, ha a fürdőszobában elfér egy kényelmes karosszék, fotel vagy pad is, ahogyan ennek a kecskeméti családi háznak a fürdőszobájában is látható.

Készüljünk a karácsonyra!

Soha jobb alkalmat arra, hogy ünnepi díszbe öltöztessük a lakást, és akár a mézeskalács sütést is elkezdhetjük. Ennek a III. kerületi lakásnak a konyhájában például biztosan öröm a sütés-főzés és a jó illatok talán még a párunkat is kicsalogatják a TV elől.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)