Unod a foci VB-t? Így csinosítsd a lakást, amíg a párod meccset néz!

Bár rengeteg focirajongó nő van, ez a cikk most azokhoz szól, akiket az őrületbe kerget, hogy a VB ideje alatt nem lehet a párjukat kirángatni a TV elől. Nekik hozunk most unaloműző, otthon csinosító tippeket a katari VB idejére.

A hálószoba, a minőségi pihenés helye!

Amíg a nappaliban gólokat rúgnak, a hálószoba lehet a pihenés helye, de csak akkor, ha valóban minőségi időt tudunk itt eltölteni. Ehhez a legegyszerűbb praktika, ha lecseréljük a textíliákat, válasszunk kellemes tapintású, puha, finom anyagokat, vidám, meleg, de nem harsány színeket. A szoba hangulatán sokat dobhat, ha néhány cserepes növény vagy illatgyertya is helyet kap itt, a non plus ultra pedig egyértelműen az, ha egy olvasófotel vagy egy meditációs sarok is elfér a helyiségben. Hogy kizárjuk a szurkolás hangjait egy bluetooth fejhallgató is jól jöhet ebben a szobában. Ennek a XXI. kerületi háznak a hálószobájában például garantált az ellazulás.

Teremts spa hangulatot a fürdőszobában!

Spa hangulatot a fürdőszobában legegyszerűbben úgy teremthetünk, ha sok természetes anyagból készült kiegészítőt, dekorációt választunk. Természetesen innen sem hiányozhat – ha van a fürdőszobának ablaka – néhány cserepes növény a magas páratartalmat kedvelő, egzotikus fajokból. Ezen kívül érdemes néhány különlegesebb kiegészítőt is beszerezni, például egy különleges formájú tükröt vagy lámpát.

A tökéletes kikapcsolódás érdekében jó, ha a kádat is el tudjuk szeparálni egy kicsit a fürdőszoba többi részétől, erre jó megoldás egy paraván, a kád szélére pedig tegyünk fürdősókat, olajakat szép üvegekben, és természetesen innen sem hiányozhatnak a hangulatos illatgyertyák. Ezen kívül jó, ha a fürdőszobában elfér egy kényelmes karosszék, fotel vagy pad is, ahogyan ennek a kecskeméti családi háznak a fürdőszobájában is látható.

Készüljünk a karácsonyra!

Soha jobb alkalmat arra, hogy ünnepi díszbe öltöztessük a lakást, és akár a mézeskalács sütést is elkezdhetjük. Ennek a III. kerületi lakásnak a konyhájában például biztosan öröm a sütés-főzés és a jó illatok talán még a párunkat is kicsalogatják a TV elől.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Mármint amit az üzemanyaghiány ügyében állított a magyar kormány.

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

A nap száma: 102,9 százalék

A nap száma: 102,9 százalék

Kivételesen ez egy olyan nap, amikor több szám közül kellett választanunk nap számát.

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

A várakozásoknál kisebb, 1009 millió euró hiány keletkezett a külkereskedelemben októberben.

© 2022 (v2.202102)