Unod a foci VB-t? Így csinosítsd a lakást, amíg a párod meccset néz!

Bár rengeteg focirajongó nő van, ez a cikk most azokhoz szól, akiket az őrületbe kerget, hogy a VB ideje alatt nem lehet a párjukat kirángatni a TV elől. Nekik hozunk most unaloműző, otthon csinosító tippeket a katari VB idejére.

A hálószoba, a minőségi pihenés helye!

Amíg a nappaliban gólokat rúgnak, a hálószoba lehet a pihenés helye, de csak akkor, ha valóban minőségi időt tudunk itt eltölteni. Ehhez a legegyszerűbb praktika, ha lecseréljük a textíliákat, válasszunk kellemes tapintású, puha, finom anyagokat, vidám, meleg, de nem harsány színeket. A szoba hangulatán sokat dobhat, ha néhány cserepes növény vagy illatgyertya is helyet kap itt, a non plus ultra pedig egyértelműen az, ha egy olvasófotel vagy egy meditációs sarok is elfér a helyiségben. Hogy kizárjuk a szurkolás hangjait egy bluetooth fejhallgató is jól jöhet ebben a szobában. Ennek a XXI. kerületi háznak a hálószobájában például garantált az ellazulás.

Teremts spa hangulatot a fürdőszobában!

Spa hangulatot a fürdőszobában legegyszerűbben úgy teremthetünk, ha sok természetes anyagból készült kiegészítőt, dekorációt választunk. Természetesen innen sem hiányozhat – ha van a fürdőszobának ablaka – néhány cserepes növény a magas páratartalmat kedvelő, egzotikus fajokból. Ezen kívül érdemes néhány különlegesebb kiegészítőt is beszerezni, például egy különleges formájú tükröt vagy lámpát.

A tökéletes kikapcsolódás érdekében jó, ha a kádat is el tudjuk szeparálni egy kicsit a fürdőszoba többi részétől, erre jó megoldás egy paraván, a kád szélére pedig tegyünk fürdősókat, olajakat szép üvegekben, és természetesen innen sem hiányozhatnak a hangulatos illatgyertyák. Ezen kívül jó, ha a fürdőszobában elfér egy kényelmes karosszék, fotel vagy pad is, ahogyan ennek a kecskeméti családi háznak a fürdőszobájában is látható.

Készüljünk a karácsonyra!

Soha jobb alkalmat arra, hogy ünnepi díszbe öltöztessük a lakást, és akár a mézeskalács sütést is elkezdhetjük. Ennek a III. kerületi lakásnak a konyhájában például biztosan öröm a sütés-főzés és a jó illatok talán még a párunkat is kicsalogatják a TV elől.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A világ legnagyobb bor- és szeszesital-kínálata hagyományosan Düsseldorfban, Németországban mutatkozik be.

Már most baj van: semmit sem ér Orbán Viktorék nyugdíjemelése

Már most baj van: semmit sem ér Orbán Viktorék nyugdíjemelése

Még ha nem is szándékosan, de a jelek szerint spórolt az Orbán-kormány a nyugdíjemelésen.

Elképesztő hiányt mutat a magyar államháztartás

Elképesztő hiányt mutat a magyar államháztartás

November végéig az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszere 3466,4 milliárd forintos hiánnyal zárt.

Miért van az egekben az infláció?

Miért van az egekben az infláció?

Az erősödő árnyomást tükrözi, hogy a maginfláció is igen meredeken, 24 százalékra ugrott.

© 2022 (v2.202102)