Meghatároz minket az, ahol lakunk – Budapesten is!

Ön is szeretne a város egyik legfontosabb, legmenőbb pontján élni? Mégpedig filléres rezsi mellett, egy AA-s otthonban? Angyalföld, a Váci út vonzása Budapesten talán az egyik legfontosabb környék volt az elmúlt évtizedekben és bizonyára még hosszú évekig, évtizedekig az is marad. Errefelé a Váci úti irodafolyosó szomszédságában leltünk rá erre az igen modern, urbanista lakóházra, amely kifejezetten harmonizál a természettel.

Ennek megfelelően a lakópark elnevezése is Harmony Terrace. Ide Budapesten a Váci úti irodafolyosó számos menő irodaháza csupán egy percnyi sétára van, a Dózsa György úti metrómegállóhoz gyalog 3 perc alatt odaérünk, ahol nem csak a közlekedési kapcsolat kiemelkedő, hanem egészségügyi intézmények, sportolási lehetőségek, továbbá üzletek, kávézók és éttermek is találhatók.

Egy ugrás ide a Lehel téri piac, a Westend City Center bevásárlóközpont – ezek gyalogosan is 6 perc alatt elérhetők a metró segítségével. Egy karnyújtásnyira van ide a Városliget, az Állatkert, a Hősök tere, a Műjégpálya (nyáron a csónakázó tó) a Vajdahunyad várával és itt találhatjuk a Műcsarnokot és a Szépművészeti Múzeumot.

Továbbá ne feledjük azt sem, hogy milyen gyönyörű az Andrássy út a karácsonyi kivilágításban. A Hősök terétől ráadásul tíz perc alatt is beroboghatunk a nosztalgikus kis földalattival a Vörösmarty térre egy kis karácsonyi hangulatért.

Visszakanyarodva erre a modern most épülő lakóparkra: a Harmony Terrace nagy üvegfelületekkel és balkonokkal továbbá rengeteg zöldfelülettel csábít, amelyet nem csak a földszinten, de az első emeleti udvarokban és a tetőteraszon is hangulatos zöld felületet kelt életre.

Mégis, az egyik legmodernebb, AA energiabesorolású lakóépületről van szó, ahol garantáltan szinte „fillérekből” megúszható a téli rezsiszámla is, majdhogynem függetlenítheti tehát önmagát és családját az energiaköltségektől!

A nagy üvegfelületek azért is érvényesülnek, mert mind a 98 lakás tájolása Kelet-Dél-Nyugat, tehát nincsen északi tájolású lakás tervezve az épületben. Az otthonok egyébként 30 négyzetmétertől 106 négyzetméterig, egy-négy szobás kialakításban elérhetők. A lakásokhoz természetesen teraszok kapcsolódnak, amelyek egy része a zöld belső udvar felé néz.

Az írás a lakópark beruházójának a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ma megtudjuk, mekkora a baj idehaza

Ma megtudjuk, mekkora a baj idehaza

A beruházások harmadik negyedévi jellemzőit ismerteti ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Vasárnap is több mint 9 ezren érkeztek.

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2022 (v2.202102)