Meghatároz minket az, ahol lakunk – Budapesten is!

Ön is szeretne a város egyik legfontosabb, legmenőbb pontján élni? Mégpedig filléres rezsi mellett, egy AA-s otthonban? Angyalföld, a Váci út vonzása Budapesten talán az egyik legfontosabb környék volt az elmúlt évtizedekben és bizonyára még hosszú évekig, évtizedekig az is marad. Errefelé a Váci úti irodafolyosó szomszédságában leltünk rá erre az igen modern, urbanista lakóházra, amely kifejezetten harmonizál a természettel.

Ennek megfelelően a lakópark elnevezése is Harmony Terrace. Ide Budapesten a Váci úti irodafolyosó számos menő irodaháza csupán egy percnyi sétára van, a Dózsa György úti metrómegállóhoz gyalog 3 perc alatt odaérünk, ahol nem csak a közlekedési kapcsolat kiemelkedő, hanem egészségügyi intézmények, sportolási lehetőségek, továbbá üzletek, kávézók és éttermek is találhatók.

Egy ugrás ide a Lehel téri piac, a Westend City Center bevásárlóközpont – ezek gyalogosan is 6 perc alatt elérhetők a metró segítségével. Egy karnyújtásnyira van ide a Városliget, az Állatkert, a Hősök tere, a Műjégpálya (nyáron a csónakázó tó) a Vajdahunyad várával és itt találhatjuk a Műcsarnokot és a Szépművészeti Múzeumot.

Továbbá ne feledjük azt sem, hogy milyen gyönyörű az Andrássy út a karácsonyi kivilágításban. A Hősök terétől ráadásul tíz perc alatt is beroboghatunk a nosztalgikus kis földalattival a Vörösmarty térre egy kis karácsonyi hangulatért.

Visszakanyarodva erre a modern most épülő lakóparkra: a Harmony Terrace nagy üvegfelületekkel és balkonokkal továbbá rengeteg zöldfelülettel csábít, amelyet nem csak a földszinten, de az első emeleti udvarokban és a tetőteraszon is hangulatos zöld felületet kelt életre.

Mégis, az egyik legmodernebb, AA energiabesorolású lakóépületről van szó, ahol garantáltan szinte „fillérekből” megúszható a téli rezsiszámla is, majdhogynem függetlenítheti tehát önmagát és családját az energiaköltségektől!

A nagy üvegfelületek azért is érvényesülnek, mert mind a 98 lakás tájolása Kelet-Dél-Nyugat, tehát nincsen északi tájolású lakás tervezve az épületben. Az otthonok egyébként 30 négyzetmétertől 106 négyzetméterig, egy-négy szobás kialakításban elérhetők. A lakásokhoz természetesen teraszok kapcsolódnak, amelyek egy része a zöld belső udvar felé néz.

Az írás a lakópark beruházójának a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatait - hívja fel a figyelmet a Mávinform.

© 2022 (v2.202102)