Családdal költöznél? Itt még visszakapod az Áfát és illetékmentesség is jár!

Manapság nem könnyű megtalálni új otthonunkat, különösen ha családdal költöznénk. A különféle családtámogatások rendszerében könnyű elveszni, de aki még idén köt végleges szerződést új építésű lakásra és CSOK-kal vásárol, az visszaigényelheti az 5%-os áfát és illetékmentesség is jár neki. Angyalföldön most mindezen feltételeknek megfelelő, tágas, családi otthonok épülnek, ráadásul rendkívül energiatakarékos megoldásokkal.

Angyalföld rendkívül népszerű lett az elmúlt években fiatalok, idősebbek, befektetők és családok körében egyaránt. Ennek oka elsősorban a kerület sokszínűségében kereshető, ugyanis a XIII. kerület egyszerre nyújt kiváló közlekedési feltételeket, infrastruktúrát, rengeteg zöldövezetet, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket, kiváló oktatási intézményeket és a Váci úti irodafolyosónak köszönhetően rengeteg munkalehetőséget is.

Itt, a Kucsma utcában épül most a Kucsma utcai társasház, ahol pár száz méteren belül óvodák, iskolák, játszóterek, cukrászdák, bevásárlási- és sportolási lehetőségek is megtalálhatók és a 12 és 14-es villamosok megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

A környék tehát ideális családosok számára, és a társasház lakásai is tökéletesen megfelelnek egy kisebb vagy nagyobb család igényeinek, hiszen itt CSOK-ra alkalmas, több gyerekkel is kényelmes 75-126 nm-es nagyobb otthonok is szerepelnek a lakáskínálatban, és minden földszinti lakáshoz saját használatú kertrész is jár. Emellett természetesen az emeleti lakások mindegyike rendelkezik erkéllyel, sőt egyes ingatlanokhoz tetőterasz is kapcsolódik. A beruházás ráadásul kis lakásszámmal, mindössze 24 lakással épül, így a lakóközösség is családias lesz.

Aki pedig CSOK-kal vásárol élhet az 5%-os áfa visszatérítési lehetőséggel és az illetékmentességgel is, ugyanis a beruházás már elérte a szerkezetkész állapotot, így a lakások még idén kötött végleges szerződésekkel elérhetőek.

A kitűnő elhelyezkedés miatt természetesen nemcsak családok számára lehetnek vonzóak a Kucsma utcai társasház lakásai, akik első otthonukat keresik vagy befektetés céljából vásárolnának, kisebb és közepes méretű, 39-75 nm-es lakásokból is válogathatnak.

A rendkívül kedvező feltételek mellé pedig könnyen, közel nulla forintos rezsivel fenntartható lakások járnak, a társasház ugyanis BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik.

A kedvező besorolás a 15 cm vastagságú hőszigetelésen és az elektromos működtetésű, alumínium redőnyökkel felszerelt, hőszigetelt nyílászárókon kívül a társasház tetején elhelyezett napkollektoroknak és napelemeknek is köszönhető, így az áram- és a gázfogyasztás mértéke is jóval a meghatározott átalány fogyasztási értéke alatt várható. Az elektromos autó tulajdonosokat pedig töltési lehetőség is várja a mélygarázsban.

A Kucsma utcai társasház lakásai 2023 III. negyedévében kerülnek átadásra, a projekt minőségét a nagy tapasztalattal és számos kiváló referenciával rendelkező, megbízható beruházó garantálja.

A cikk megjelenését a Kucsma utcai társasház beruházója támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)