Garantált a prémium életvitel ezekben az energiatakarékos lakóparkokban!

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, hogy olyan otthon legyen a birtokunkban, ami értékálló, korszerű és megfelel napjaink elvárásainak. Az országban több olyan lakópark közül is tudunk most már választani, amelyek mindezek mellett még energiatakarékosak is és még zöld környezetben is találhatók. Alább olyan lakóparkok közül válogattunk, ahol a prémium életvitel garantált!

Siófok egyik frekventált helyén, az Aranyparton kerül kivitelezésre a Wave by Coral luxus lakópark, aminek előkelő fekvése még a luxusingatlanok között is különlegessé teszi. 5 szinten, 67 prémium minőségű lakás épült meg, melyek között megtalálunk kertkapcsolatos illetve Balatonra néző teraszos vagy erkélyes lakásokat is. A kisebb, 33 m2-es garzonoktól kezdve a 130 m2-es, nagycsaládosok számára is tökéletes lakások között lehet válogatni.

A privát szféra hangulatát emeli a zöld területen megtalálható medence. A legkedvezőbb energetikai besorolással rendelkezik az épület. Ennek következtében az energiaellátás jórészt megújuló energiaforrás felhasználásával valósul meg. A lakások fenntartási költségei minimálisra csökkenek és minden az energiatudatosság jegyében épült ki. Minden tekintetben a legmagasabb minőséget képviseli az épületkomplexum.

A Dagály Ökoház a geotermikus társasházak egyike, ami hatalmas, 1137 m2-es telken épül fel. A kialakított 35 lakás alapterületének mérete rendkívül változatos, amiknek ára kedvező és akár befektetési céllal is megvásárolhatók, hiszen kitűnő az elhelyezkedése. A közelben lévő irodaházban dolgozók részére, vagy éppen a belvárosi élet kedvelőinek különösen kedvező lehet.

A lakásokban nem csak a fűtés, de a hűtés és a használati melegvíz ellátása is geotermikus energiával valósul meg. Ezáltal egy olyan új, a modern igényeknek maximálisan megfelelő lakások épülnek, amelyeknek a fenntartási költségei alacsonyan maradnak, környezetbarátok és még allergiamentesek is. Az épület energetikai besorolása AA++ kategóriába tartozik, ami szintén hozzájárul a lakások értékállóságához is. Nem elhanyagolható szempont, hogy gázbekötés egyik lakásban sincs, ezáltal a lakások függetlenítik magukat az egyre növekvő gázáraktól.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)