Ez a szín lesz a legmeghatározóbb az idei téli trendben! Mutatjuk, mivel kombináld!

A fehér soha nem megy ki a divatból és a téli lakberendezési trendeknek mindig az egyik alapszíne. Sokan vádolják azzal, hogy unalmas, túl steril és így télen egy kicsit hidegnek is tűnhet. A 2022-es téli trendben azonban egy melegebb árnyalata, a krémszín lesz az uralkodó, mutatjuk milyen anyagokkal, mintákkal és színekkel kombináld, hogy megfelelően ellensúlyozd és remekül kiemeld előnyös tulajdonságait.

Elő mindennel, ami horgolt vagy kötött!

Egyből elfelejtjük, hogy a fehér egy hideg árnyalat, hogyha valami puha és meleg készül bele, például egy horgolt vagy kötött takaró, párnahuzat, szőnyeg. Krémszínű textilekkel olyan lehet otthonunk, mintha puha hótakaróba burkoltuk volna.

Kombináld természetes anyagokkal!

A krémszínhez nagyszerű kiegészítők a természetes anyagok. Remekül mutat fonott, szőtt dekorációval, szőnyegekkel, tárolókkal és természetes fa burkolatokkal vagy bútorokkal is. Ebben az ugodi családi házban is a krémszín az uralkodó, amit minden helyiségben kiegészít a természetes fa.

Minden, ami skótkockás!

A karácsony örök visszatérő mintája a skótkockás. A megszokott élénk piros és zöld árnyalatok helyett krémszín + szürke, krémszín + barna árnyalatokkal is szuperül néz ki.

Visszafogott és kiemelt színek

A krémszín, ahogy már említettük remekül kombinálható a szürke és a barna árnyalataival. Ennek a budafoki családi háznak a nappalijában is ez a három szín az uralkodó.

Mindezt különböző élénk színekkel is kiegészíthetjük. Kiemelt színként nagyszerűen passzol hozzá az élénk piros vagy a mély bordó, de a fenyő zöldnek is nagyszerű hátteret adhat. Ha drámai hatást szeretnénk elérni, a szürke visszafogottabb árnyalatai helyett tökéletes lehet az antracitszürke és a fekete is. Ebben a kecskeméti, belvárosi lakásban például élénk piros székekkel egészítették ki a fehér és barna konyhát.

Külföldi képek forrása: decoist.com

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Súlyos károkat okozott a földrengés Törökországban

Súlyos károkat okozott a földrengés Törökországban

Legkevesebb 284 halottjuk és 2323 sérültjük van a hajnali törökországi földrengéseknek, amelyek 10 tartományt érintenek.

A KGB-nek dolgozott Orbán Viktorék védence, a Kirill pátriárka

A KGB-nek dolgozott Orbán Viktorék védence, a Kirill pátriárka

A szovjet hírszerzésnek dolgozott Kirill, Moszkva és egész Oroszország pátriárkája az 1970-es években, amikor Svájcban élt.

Gyökeres változás jön a felsőoktatási felvételinél

Gyökeres változás jön a felsőoktatási felvételinél

Jelentős módosítások lépnek életbe a felsőoktatási felvételi szabályozásában 2023-ban és 2024-ben.

© 2023 (v2.202102)