Látta már ezt a festői, megvehető félszigetet Pest déli kapujában?

Ezúttal egy eladó „komplett” kis félszigetet találtunk Ráckeve és Kiskunlacháza határán! Mutatjuk ezt a festői helyet, ami nem is olyan elérhetetlen, mint gondolná…

Pest déli kapujában, az egyik legmeghittebb szegletet, a Csepel sziget középső tájéka, Ráckeve és környéke jelenti.

Ha valaki ismerős erre, az jól tudja, hogy a Duna különleges hangulata, festői szépsége magával ragadó.

Errefelé egy teljes mini-lakópark kiépítésére, vagy igazi “rezidenciának” alkalmas kis félszigetet kínálunk most egy szép nagy házzal, azaz egy hatalmas kész épülettel és több kialakítható telekkel, mégis olyan áron, amelyen a legtöbb vállalkozó kedvű építtető nagy fantáziát láthat!

 

A Dunán található szigetek igazi vadregényes búvóhelyek, ám a most bemutatandó félsziget élő autós kapcsolattal rendelkezik, tehát kíváló lokáció, azoknak, akik a város forgatagából a természet közelségére vágynak, miközben a Duna csodálatos víztükrére tekinthetnek.

Eladó tehát egy komplett kis félsziget Ráckeve és Kiskunlacháza határán, de vállalkozói léptekkel gondolkodva belátható áron, mindössze egy menő fővárosi luxuslakás áráért!

A terület abszolút természet közeli, hiszen a Balabán patak és a Duna között helyezkedik el.

A Ráckevei/Soroksári Duna-ágon kívül több horgász- és vízi sportokra kialakított tó is felüdülést kínál. A teljesség igénye nélkül, kajak, kenu, SUP, motorcsónakázás, sétahajózás, horgászat várja az itt lakókat és vendégeiket egy fáradt nap után.

A félsziget Kiskunlacházához tartozik azonban fizikailag közvetlenül Ráckevével szomszédos, a központ autóval 2-3 perc alatt elérhető.

Az 6 771 nm összközműves telken egy bruttó 480 nm-es, nettó 409 nm-es kétszintes ház. A jelenlegi épületet 1996-ban tervezték 2002-ben adták át, több lakó egység is van benne, igény szerint jól alakítható. A földszinten 198,84 nm a tetőtérben 210,085 nm került megépítésre.

Befektetőknek is ideális, hiszen a telek Vt-2 jelű építési övezetben helyezkedik el, így a meglévő épületek mellett kialakítható további öt darab, egyenként 800 nm-es építési telek, a megközelítést biztosító úttal.

A Vt-2 övezet egyéb vegyes funkciójú területet jelent, lehetővé teszi akár a zárt sorú beépítést(!), a legkisebb telek méret 800 nm, legkisebb szélesség14 méter, a telek legkisebb mélysége 40 méter. A telkek legnagyobb beépíthetősége 35 százalékos, legnagyobb szintterületi mutatója 1,4 épület nm/telek nm. legnagyobb épület magasság 8 m, legkisebb zöldterületi arány 30 százalékos.

A cikk az ingatlan eladójának támogatásával íródott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

Ukrajna már amerikai nagy hatótávolságú rakétákkal lövi az orosz erőkret

A rakétákat válaszlépésként szállították, miután Amerika figyelmeztette Oroszországot. Hírek a háború 792. napján.

© 2024 (v2.202102)