Mit szólnál karácsonyra egy új, kertvárosi lakáshoz?

Az advent mindenkinek az ünnepvárásról szól, mindenki igyekszik beszerezni az ajándékokat a fa alá. Kivéve azoknak, akik épp most állnak lakásvásárlás előtt vagy lakáseladás után, és fontos, hogy mihamarabb költözhessenek. Rajtuk most a máskor megszokottól is nagyobb stressz van, és ha karácsonyig már nem is sikerül lebonyolítani a költözést, akkor is szeretnének az ünnepekre legalább megnyugodni, hogy meg van az új otthon, lesz hova költözni. Nekik hozunk most olyan kertvárosi otthonokat, amelyek decemberben már minden bizonnyal költözhetőek lesznek, és a lakás kulcsait akár a karácsonyfa alá is betehetik.

Persze egy új lakás karácsonyra kicsit nagy ajándéknak tűnhet, és nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyesmivel lepje meg szeretteit, de ha amúgy is épp most vásárolnánk új lakást, akkor mégiscsak szép karácsonyi ajándék lehet, hogy megtaláltuk új otthonunkat. Ennél pedig már csak az lehet szebb, ha az új lakás nagyszerű helyen található és kiváló minőségben épült.

Ilyen otthonokat kínál a Zöldmező lakópark Rákosszentmihályon, a XVI. kerületben, kiváló infrastruktúrával rendelkező, kertvárosi övezetben. A beruházás az Iglói utcában valósult meg és a lakások használatba vételi engedélye gyakorlatilag bármelyik nap megérkezhet, így decemberben nagy valószínűséggel költözhetőek lesznek a lakások.

A lakópark elhelyezkedésének legnagyobb előnye, hogy a H8-as, H9-es HÉV járatokkal, illetve számtalan buszjárattal könnyen megközelíthető a belváros és az M0-ás, M3-as autópályák bevezetője is közel van. Ugyanakkor mégiscsak csendes, kertvárosi övezetben élhetünk, ahol sokkal jobb az infrastruktúra, mint például a szintén csendessége és zöldövezeti jellege miatt kedvelt agglomerációban. A remek közlekedésen kívül ráadásul minden más is megtalálható a közelben, ami a mindennapokhoz kell, így oktatási intézmények, játszóterek, kikapcsolódási- és sportolási lehetőségek, kávézók, cukrászdák, parkok és a Szilas-patak természetközeli környezet várja az itt élőket. A bevásárlást pedig könnyedén elintézhetjük a János utcai Lidl-ben vagy a mindössze 2,5 km-re található Pólus Centerben.

A Zöldmező lakópark elhelyezkedése tehát frekventált mégis zöldövezeti és rendkívül zöld maga a lakópark is, hiszen két épületből álló L-alakú tömbje egy szépen parkosított belső kertet is körülölel, így a beruházás több kertkapcsolatos lakással is rendelkezik, és a legtöbb lakáshoz kertre néző terasz is kapcsolódik.

A lakáskínálatban a 31 nm-es garzontól a 83 nm-es, 3 szobás lakásig mindenféle méret megtalálható és a jól átgondolt, változatos elosztásnak köszönhetően, fiatalok, idősebbek, családosok és befektetők is megtalálhatják a számukra tökéletes ingatlant. A lakások kiváló minőségben épültek és mindegyik lakáshoz jár klíma és elektromos redőnyök is.

Az autók parkolása a mélygarázsban és felszíni beállókon lehetséges és tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz. A minőségre pedig garancia a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartó BAYER Construct több évtizedes tapasztalata.

Ha még karácsony előtt szeretné megtalálni új otthonát érdemes szétnéznie a Zöldmező lakóparkban, és lehet, hogy még az ünnepek előtt, de januárban már biztosan be is költözhet új lakásába. Érdemes azonban sietni ugyanis már az ingatlanok 80%-a gazdára talált, és sokan érdeklődnek a még meglévő lakások iránt is.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)