Brutál gyorsan és kegyetlen jó áron adhatod el ingatlanodat, ha erre odafigyelsz!

Mondhatnánk, hogy a sikeres ingatlaneladáshoz megfelelő árazás és figyelemfelkeltő hirdetés kell, de a legmeghatározóbb az, hogy hol hirdetünk. Érdemes olyan ingatlanhirdetési portált választanunk, amely nemcsak nagy múlttal rendelkezik, de számtalan olyan extra szolgáltatást is nyújt, melyet más hasonló oldalak nem biztosítanak. Az Ingatlantájoló oldalát épp ezek az extrák emelik ki a többi ingatlanhirdetési oldal közül.

Amikor ingatlanunkat szeretnénk értékesíteni fontos, hogy olyan hirdetési portált válasszunk, amely régóta van a piacon, ismert és megbízható. Az Ingatlantájoló már 2005 óta van a magyar piacon, és több olyan extra szolgáltatást is nyújt, ami más oldalakon egyáltalán nem, vagy nem ugyanabban a minőségben, vagy nem ugyanolyan jó áron érhető el. Mutatjuk, miért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni!

 

Az Ingatlantájoló a leggyorsabb!

Az Ingatlantájoló a leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési oldal a magyar piacon, amely ráadásul átlátható, felhasználóbarát felülettel vár. Itt a hirdetésfeladás is rendkívül egyszerű, pár lépésben, mindössze 1 perc alatt feladhatjuk hirdetésünket, amely rögtön két nagy portálon, az Ingatlantájolón és az Otthontérképen is megjelenik.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?
Licitáljon az első helyekre, próbálja ki az Ingatlantájoló forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatását. Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

Licittel a legjobb helyekért!

A tapasztalat azt mutatja, hogy hirdetésünk a feltöltés után néhány nappal hátrasorolódik a 4. vagy 5. listaoldalra, pedig az érdeklődők csak az első 3 oldalt nézik. Erre kínál megoldást az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licit-rendszere, ahol kreditjeinkkel licitálhatunk a legjobb helyekért. Így egyedül a kreditegyenlegünkön és a saját taktikánkon múlik, hogy hirdetésünket mennyire sikerül előresorolni a különböző szűrési feltéleknek megfelelően megjelenő listaoldalakon. A licitrendszer egyik legnagyobb előnye, hogy a magánszemélyek, illetve a kisebb- és nagyobb irodák között is egyenlő feltételeket teremt.

Gyengül a forint? Hirdessen euróban!

Az Ingatlantájoló további egyedülálló előnye, hogy itt euróban is hirdethetünk, így elkerülhetjük a forint folyamatos gyengüléséből adódó árfolyamveszteséget. Az eurós hirdetési lehetőség különösen előnyös azoknak, akik olyan nagy értékű ingatlant hirdetnek, amely elhelyezkedése vagy exkluzivitása okán külföldi vevők érdeklődését is felkeltheti. Az Ingatlantájoló egyedülálló szolgáltatása révén ráadásul a forintban és euróban meghirdetett ingatlanok árai is könnyen összehasonlíthatóvá válnak, ugyanis a rendszer az MNB aktuális árfolyama alapján azonnal kiszámolja az épp aktuális forint árat, és az ár szerinti sorba rendezésénél pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat.

 

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Ingatlanáról akár cikk is készülhet!

Az Ingatlantájoló további egyedi szolgáltatása, hogy eladó ingatlanunkról cikket is írnak, amennyiben a 120 napos kiemelési csomagot választjuk, amely a cikkírást is tartalmazza. A cikk az Otthontérkép Magazinban, illetve az Ingatlantájoló partneroldalain (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is megjelenik.

Más nagyszerű szolgáltatások is várják!

Az Ingatlantájoló kiemelési csomagjai többféle kiemelési lehetőséget is tartalmaznak, melyek segítik, hogy hirdetésünkkel még több potenciális vevőt érjünk el. 

Képek és felirat: Ha a hirdetés feladása után kiválasztottuk a kiemelési csomagot, 20 db képet is feltölthetünk ingatlanhirdetésünkhöz. Ezen felül olyan figyelemfelkeltő feliratok közül is választhatunk, mint például a „Kitűnő vétel”, a „Beleszeretős”, a „Tehermentes”, vagy a most igencsak népszerű “Alacsony rezsi” felirat.

További kiemelési lehetőségek: A fent leírtakon kívül még social média kiemelést is választhatunk, amellyel további több ezer embert érhet el hirdetésünk, illetve hirdetésünk ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet az Ingatlantájoló partneroldalain.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)