Nagyszerű energiatakarékos lakásokat hozunk Debrecenből!

Debrecen mondhatni az ország második fővárosa. Nemcsak azért, mert lakosságszámát tekintve a második legnagyobb város az országban, de fejlett gazdasági és kulturális központ is egyben. Nemzetközi szinten is híres egyeteme révén pedig Magyarország egyik legnagyobb tudományos központja is. Klasszikus nagyvárosi jellegét pedig remekül ellensúlyozza a Nagyerdő, ami kirándulási, sportolási lehetőséget kínál zöldövezetben a város lakói számára.

Ebben a cikkben néhány eladó lakást hozunk, amelyek nemcsak felújítottak, de még a rezsijük is alacsony, ami azt gondoljuk manapság nagy előny lehet az ingatlanpiacon.

Debrecenben, a belvároshoz közel egy csendes utcában található ez a zárt udvaros társasházi lakás, melyben amerikai konyha, nappali + 1 hálószoba mellett az erkély lehetőségeit is élvezhetjük. Gázcirkós fűtése mellett, a műanyag ablakok és a ház hőszigetelése miatt igen alacsony a lakás rezsije.

A belvárosban, barátságos lakóközösséggel, egy társasházi lakás 1. emeletén egy 67 m2 alapterületű lakás bárki számára jól hangozhat, pláne ha egy gyönyörű felújított kuckóról van szó. Gépesített, beépített konyhabútor és gardróbszoba mellett erkéllyel és klímaberendezéssel vár minket a lakás. A 2003-ban épített újszerű lakásban gázcirkó fűtés található.

Az egyetem sugárúton, a Debreceni Egyetem főépülete közvetlen közelében, kiemelten közkedvelt helyen található ez a teljeskörűen felújított és átalakított, klímás, erkélyes lakás. Ha éppen egy jó befektetésre vágysz, ez az ingatlan mindenképpen jó választás, hiszen ahogy a fentiekben is említettem, az ingatlan jó elhelyezkedése miatt rengeteg külföldi diák keresi ezen a környéken albérletét, így szinte rögtön találsz majd bérlőt. Emellett meg kell említenünk azt is, hogy az ingatlanban gáz-cirkós fűtés található ezáltal a fészek lakójára igen kedvező rezsiárak várnak.

Ha ne telne el úgy nap, hogy ne csipogna a bankkártyád, ez a lakás neked való lesz! A Fórum bevásárlóközpont közvetlen közelében eladó egy felújított, téglaépítésű lakás, erkéllyel.  A második emeleti liftes, klímás lakás kiváló lehet akár egy fiatal pár számára akik szeretik, hogy mindent megtalálnak a közelben, és a belvárosi éjszaka sem zavarja őket. Az ingatlan 56 m2-es alapterülete távfűtéssel, egyedi méréssel könnyen felfűthető.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

© 2023 (v2.202102)