Nagyszerű energiatakarékos lakásokat hozunk Debrecenből!

Debrecen mondhatni az ország második fővárosa. Nemcsak azért, mert lakosságszámát tekintve a második legnagyobb város az országban, de fejlett gazdasági és kulturális központ is egyben. Nemzetközi szinten is híres egyeteme révén pedig Magyarország egyik legnagyobb tudományos központja is. Klasszikus nagyvárosi jellegét pedig remekül ellensúlyozza a Nagyerdő, ami kirándulási, sportolási lehetőséget kínál zöldövezetben a város lakói számára.

Ebben a cikkben néhány eladó lakást hozunk, amelyek nemcsak felújítottak, de még a rezsijük is alacsony, ami azt gondoljuk manapság nagy előny lehet az ingatlanpiacon.

Debrecenben, a belvároshoz közel egy csendes utcában található ez a zárt udvaros társasházi lakás, melyben amerikai konyha, nappali + 1 hálószoba mellett az erkély lehetőségeit is élvezhetjük. Gázcirkós fűtése mellett, a műanyag ablakok és a ház hőszigetelése miatt igen alacsony a lakás rezsije.

A belvárosban, barátságos lakóközösséggel, egy társasházi lakás 1. emeletén egy 67 m2 alapterületű lakás bárki számára jól hangozhat, pláne ha egy gyönyörű felújított kuckóról van szó. Gépesített, beépített konyhabútor és gardróbszoba mellett erkéllyel és klímaberendezéssel vár minket a lakás. A 2003-ban épített újszerű lakásban gázcirkó fűtés található.

Az egyetem sugárúton, a Debreceni Egyetem főépülete közvetlen közelében, kiemelten közkedvelt helyen található ez a teljeskörűen felújított és átalakított, klímás, erkélyes lakás. Ha éppen egy jó befektetésre vágysz, ez az ingatlan mindenképpen jó választás, hiszen ahogy a fentiekben is említettem, az ingatlan jó elhelyezkedése miatt rengeteg külföldi diák keresi ezen a környéken albérletét, így szinte rögtön találsz majd bérlőt. Emellett meg kell említenünk azt is, hogy az ingatlanban gáz-cirkós fűtés található ezáltal a fészek lakójára igen kedvező rezsiárak várnak.

Ha ne telne el úgy nap, hogy ne csipogna a bankkártyád, ez a lakás neked való lesz! A Fórum bevásárlóközpont közvetlen közelében eladó egy felújított, téglaépítésű lakás, erkéllyel.  A második emeleti liftes, klímás lakás kiváló lehet akár egy fiatal pár számára akik szeretik, hogy mindent megtalálnak a közelben, és a belvárosi éjszaka sem zavarja őket. Az ingatlan 56 m2-es alapterülete távfűtéssel, egyedi méréssel könnyen felfűthető.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)