Csillogó víztükörre nézhetsz mindennap ebből a luxus lakásból!

A borongós november már előre vetíti azt, hogy ezen a nehéz télen vajon milyen magas lesz a rezsiszámla?
Miért is ne költöznénk el egy sokkal modernebb, jól szigetelt, döbbenetesen alacsony rezsivel csábító új, gáz- és gázszámla nélküli otthonba, amely víztükörre néz?

Akinek meg vannak az anyagi lehetőségei a költözésre, az most milliókat spórolhat a következő években csak és kizárólag a lakása rezsijén! Ezúttal Dél-Budáról hoztunk egy igen elegáns luxus szintű, ráadásul közvetlen a Duna partján épülő ultramodern lakóparki ajánlatot.

A Kék Duna Rezidencia lakópark kiemelten jó helyen épül és olyan egyedi kilátással rendelkezik, hogy a legtöbb otthonból a Duna csillogó víztükrét jól láthatjuk. Mindezt erősíti, hogy az otthonok tervezésekor nagyon odafigyeltek arra, hogy szinte minden lakásból dunai kilátást élvezhetünk.

Ezt az előnyös tényezőt még tovább javítja, hogy az otthonok megtervezésekor csupa üveg nappalik és hálószobák kaptak helyet ezekben a XXI. századi toronyházakban.

Ebben a csodálatos lakóparkban egyszerre kapjuk tehát meg a modern küllemet, az igen takarékos fűtést és üzemeltetést, a remek budai helyszínt, továbbá a Duna part pótolhatatlan élményét.

A lakópark a XI. kerület és a XXII. kerület határán épül, autóval mindössze pár percre a Rákóczi hídtól, a Fóka-öböltől, továbbá a Campona bevásárlóközpont is egy karnyújtásnyira van — így hát elmondható, hogy nem csak elegáns az elhelyezkedés, de a boltok, üzletek, intézmények, továbbá a város is könnyen elérhető innen.

Ezek után azt gondolnánk, hogy kiugróan magasak itt az árak, ugyanakkor a mai piaci viszonyokhoz képest, az említett minőségben és lokációban, igen versenyképes árazással, tehát kitűnő ár-érték arányban vásárolhatunk kisebb, közepes méretű és természetesen nagyobb családi otthonokat is.

Sok olyan fejlesztéssel keresi a vevők kegyeit a Kék Duna Rezidencia, amely kiváló rezsiköltségek mellett alacsony energiafelhasználású házakat hoz létre.

Nagyon modern hőszivattyús gépészetre épül ugyanis a fűtés- és hűtésrendszer. A klímák és a hőszivattyúk pedig télen meleget, nyáron hideget adnak, ám ezek csövezése is egyedi, ami ritkaság a mai piacon, inkább csak tőlünk nyugatabbra jellemző. A központi szellőzés teljesen kicseréli, frissen tartja a lakás levegőjét, miközben a meleget nem engedi ki az utcára!

Ennek megfelelően, ahogy fentebb említettük, az otthonok rezsije töredéke akár egy 10-15 éve épült lakáshoz képest is.

A cikk Kék Duna Rezidencia lakótömb beruházójának a támogatásával íródott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

© 2023 (v2.202102)