Ez a kislakás szuper környéken van és egy fillért sem kell rákölteni!

Akár saját célra, akár befektetésnek keresünk ingatlant, az elsődleges szempont a fenntarthatóság, így a kis lakások mindenképp előnyt élveznek. Ezen kívül fontos, hogy az ingatlan kiváló környéken legyen, illetve a szükséges felújítások se raboljanak el hosszú hónapokat az életünkből és súlyos összegeket a pénztárcánkból. Ha kiadási céllal vásárolunk, mindez hatványozottan igaz. Mai cikkünkben épp egy ilyen gyönyörűen felújított, azonnal költözhető kislakást hozunk az Örs vezér tere környékéről.

Az Örs vezér tere a főváros egyik legforgalmasabb csomópontja, ezért a környékén mindenképp jó befektetés ingatlant vásárolni. A X. kerületben, Felsőrákoson, a XIV. és a XVI. kerület határán bukkantunk most egy olyan kompletten felújított kislakásra, ami azonnal költözhető vagy akár azonnal kiadható.

Az ingatlan a Kerepesi út forgalmától kicsit beljebb, a csendes, zöldövezeti Hatház utcában helyezkedik el, így sem a nyugodt környezetről, sem a kiváló közlekedési kapcsolatokról nem kell lemondanunk, hiszen az M2 metró megállója, a H8, H9-es hévek Rákosfalva megállója és több buszmegálló is sétatávolságra található. Ezen kívül számtalan bevásárlási lehetőség, szolgáltatások, patika, posta, óvodák, iskolák, parkok is megtalálhatók a közvetlen közelben.

Az azonnal költözhető lakás egy rendezett társasház II. emeletén helyezkedik el, 34 nm-es és egy tároló is tartozik hozzá a pincében. Az ingatlan függőfolyosóról közelíthető meg, mivel a függőfolyosó végében található, így egy kis kiülős részt is kialakítottak itt a bejárat előtt.

A szépen felújított lakás rendkívül napfényes, egy tágas reggeli napfényben úszó szobával, egy szép délutáni napsütötte konyhával, fürdőszobával és külön mosdóval rendelkezik. Ahogy említettük, az ingatlan komplett felújításon esett át, így nemcsak azonnal költözhető, de biztos, hogy itt még évekig nem kell javítani semmit, ráadásul a rezsije is rendkívül kedvező. Nyílászárói hőszigeteltek, fűtését gázkonvektor biztosítja, de klíma is beszerelésre került.

A gyönyörű, gépesített (villanytűzhely, mikró, hűtőszekrény) konyhabútor, illetve a fürdőszobában található bútorok és a mosógép a vételár részét képezik, a többi bútor és dekoráció külön megegyezés alapján elérhető.

Az ingatlan ideális első lakás lehet egyedülállók vagy fiatal párok számára, de befektetésnek is tökéletes, hiszen azonnal kiadható, ezáltal egyből pénzt termel az új tulajdonosnak, és még sokáig nem kell rá költeni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)