Két keréken gurul a zöld jövő a XII. kerületbe!

Újabb jó hír a kerékpárral közlekedők számára, hogy kerékpárút fejlesztés várható a XII. kerületben – jelentette be honlapján a BKK. Az új fejlesztésnek köszönhetően gyors és biztonságos kerékpáros kapcsolat jöhet létre a Zugligeti út (János-hegy) és a Szilágyi Erzsébet fasor mellett már meglévő útvonal között, így a belvárosból is könnyen megközelíthetővé válik a Budai-hegység.  A fejlesztés részeként korszerűsítik a Budakeszi út–Zugligeti út és a Budakeszi út–Szilágyi Erzsébet fasor–Hűvösvölgyi út csomópontokat is. Így mindenkinek érdemes lesz a környéken szétnéznie, ha a budai zöldövezetben, mégis a belvároshoz közel keres olyan otthont, ami kerékpárral is könnyedén megközelíthető. Mai cikkünkben ilyen ingatlanokból hozunk egy csokorra valót.

Energiatakarékos otthon Zugligeten

A Zugligeti úton található ez a saját kerttel rendelkező lakás, melyet műszakilag nemrég újítottak fel. A felújítás érintette a nyílászárók cseréjét, a teljes tetőszerkezet és a teljes gépészet, vezetékek cseréjét, melynek során az ingatlan elektromos kazánt kapott, illetve a tetőre napelemek kerültek, így az épület fűtése és elektromos árammal való ellátása rendkívül alacsony költségvetésből megoldható. Az amerikai konyhás, 3 hálószobás lakásnak két bejárata is van, tartozik hozzá egy csodás télikert, valamint 2 fedett autóbeálló, pince és egy medence is az udvaron.

Zöldre néző lakás a Mese utcában

A Budagyöngyétől egy karnyújtásnyira, a Szilágyi Erzsébet fasor egyik mellékutcájában helyezkedik el ez a 2 és fél szoba + hallos lakás, melynek minden ablaka és mindkét erkélye a nagy kertre néz. A lakás 2007-ben lett utoljára felújítva, így nem árt neki egy kisebb esztétikai felújítás, tetszés szerint, könnyedén átalakítható amerikai konyhás nappali + 2 és fél hálószobás lakássá is.

Tágas lakás, nagy családnak Zugligeten

A 22-es és 22A-s buszok megállójától sétatávolságra találtuk ezt a tágas, szinteltolásos lakást, melyben nappaliján és étkező-konyháján kívül 4 hálószoba, 2 dolgozósarok és 2 fürdőszoba is helyet kapott. A lakás tehát ideális nagycsaládosoknak, egy erkély és 2 franciaerkély is kapcsolódik hozzá, valamint egy saját garázs és egy nagy méretű tároló is tartozik hozzá, így van hol tárolni a bicikliket is.

Nagy teraszos lakás, zöldövezetben

Szintén Zugligeten, a 22-es busz megállójától 2 percre helyezkedik el ez a 48 nm-es, 2 szobás lakás, melyhez nagy, 16 nm-es terasz kapcsolódik. A lakás felújított állapotú, légkondicionált, konyhája gépesített – beépített tűzhely, hűtő, mosogatógép és szárítógép is helyet kapott benne – , beépített bútorait belsőépítész tervezte.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)