Most éri meg igazán, ingatlanba fektetni a Blahán!

A legfrissebb hírek szerint, rövidesen átadják a már egy ideje szépülő Blaha Lujza teret és már idén élvezhetjük az újdonság adta lehetőségeket a VIII. kerületben. A megújult terület, és környéke most is sok lehetőséget nyújt nekünk ingatlanok terén, ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a tér átadása után várhatóan felértékelődnek az ingatlanok a környéken. Ha esetleg ingatlanvásárlás előtt állsz, mutatjuk miből éri meg most válogatni.

A VIII. kerületi Kun utcában eladó, egy belső udvarra néző és erkéllyel rendelkező 54 nm-es lakás. A hatodik emeleti ingatlan egy újszerű, bútorozott és gépesített kuckó, két szobával amelyhez egy teremgarázs beálló és egy tároló is tartozik. Érdemes megemlíteni, hogy a lakás rezsije igen alacsony az épület adottságai miatt, valamint a fogyasztása is egyedileg mérhető. A környék kiváló közlekedéssel rendelkezik, hiszen a II. János Pál pápa téri metrómegálló 3, a Keleti pályaudvar 5, az Aréna plaza 10 perc sétával elérhető.

 

A Magdolna negyedben lévő klasszicista stílusú ház, legfelső emeletén helyezkedik el, ez a 2017-ben teljesen felújított 33nm-es egy szobás lakás. A folyamatosan megújuló ház lakása, hűtő-fűtő klímával, felszerelt teljes értékű konyhával, külön fürdővel és wc-vel azonnal költözhető. A lakás a III. emeleti elhelyezkedése és délnyugati tájolásából adódóan napos, világos a 3,2 méteres belmagasság tágas térérzetet biztosít, valamint az olcsó fenntarthatóságához az alacsony közös költség is hozzájárul. Tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a kedvező ár-érték arány, a tökéletes tömegközlekedési kapcsolatok, a frekventált elhelyezkedéssel együtt, ami kezdő lakásnak vagy bérbe adva befektetési célnak is megfelelő lehet.

 

Az Illés utcában a füvészkert közvetlen szomszédságában eladó egy 74 nm-es, kellemes hangulatú, csendes lakás. A felújított homlokzatú lakóházban lévő bútorozott, gépesített lakás azonnal költözhető. A klímával felszerelt, cirkó/radiátor fűtésű ingatlan korlátlan vízfogyasztással rendelkezik, ezáltal a rezsije is igen alacsony, így kiváló lehet azok számára, akiknek a minimális rezsiköltség igen fontos kritérium. A lakóházat kulturált, összetartó lakóközösség jellemzi, emellett kiváló megközelítéssel rendelkezik, hiszen az M3 metró pár perc alatt elérhető, valamint a közelben óvoda, iskola, piac, bevásárlási lehetőség is igen szép szammal megtalálható.

 

Jó befektetésnek bizonyul a Palotanegyedben lévő polgári stílusú lakás, hiszen amellett, hogy tágas, 4 szobával is rendelkezik. A társasház rendezettsége és az ingatlan elosztása is rendkívül jónak bizonyul, mutatja ezt az is, hogy a lakást jelenleg is bérlők lakják. A második emeleti ingatlan kiváló lehet olyan családok számára, akik szeretik a belvárosi nyüzsgést, és hogy minden könnyen elérhető, mindemellett kiváló lehetőség lehet számukra, hogy a lakáshoz egy 4 nm-es tároló is tartozik. Az ingatlan gázcirkós fűtéssel rendelkezik, és könnyen felfűthető. Optimális elhelyezkedése okán, pedig nem kizárt, hogy a piacon az egyik legkelendőbb ingatlanok közé tartozhat.

 

 

 

A megszépülő Blaha Lujza tér szomszédságában található ez a két, teljesen megegyező paraméterű és kialakítású, belső két szintes lakás, amik egyben vagy külön is megvásárolhatóak. Az ingatlanok 40nm-esek a lenti szinten a nappali és a konyha, illetve egy toalett található, míg a fenti részen a háló, illetve a fürdőszoba van. Egy igazán fiatalos és modern kuckóról van szó, ami kiváló lehet egy fiatal pár számára, akik szeretik a letisztult és új berendezést. Fűtését energiatakarékos fűtőpanelok biztosítják, emellett a közös költsége 4200ft, valamint minden egyedi mérős rendszerrel működik. A kis kuckó nagy előnye, hogy a belváros szívében, központi helyen található, a lakás mégis csendes, nyugis, számos tömegközlekedési eszköz elérhető, akárcsak egyetemek, iskolák, bevásárlási lehetőségek, és pubok.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)