Családnak ideális ingatlan frekventált elhelyezkedéssel? Itt biztosan megtalálja!

Manapság egyre nehezebb egy család számára olyan ingatlant találni, ami kellően tágas és megfelelően illeszkedik egy család életkörülményeihez, hiszen az átlagos budapesti ingatlanok nagy része nem nagyobb 60 nm-nél. A Kucsma utcai társasházban többek között erre is találhat megoldást. Kiváló kialakításának köszönhetően, tökéletes választás családosok számára.

A XIII. kerületi új társasház sokak örömére, egy igen családias övezetben épül a Kucsma utca 7-9. szám alatt. A társasház két épület együtteséből valósul meg, amiben 24 lakás kap helyet, emiatt a lakóközösség igen családias. A zöldtetős lakóépület, amely megújuló energiaforrásokat és takarékos üzemeltetést kínál, 2023. III. negyedévében kerül átadásra. 

Az Angyalföld szívében épülő minőségi lakóház, jó ízléssel és átgondolt tervezéssel készül, egy megbízható és egyúttal számos kiváló referenciával rendelkező beruházó által. A társasházban lévő lakások, tágasak és több szobával is rendelkeznek, ezáltal több gyermekkel is megfelelő kényelmet nyújtanak. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat, az emeleti lakásokhoz erkély, míg a legfelsőbb szinteken tetőterasz lesz elérhető. A lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed.

A családias övezet mellett elengedhetetlennek tartjuk megemlíteni, hogy ennél a beruházásnál több családtámogatást is igénybe vehetünk. A kamattámogatott hitel és a babaváró hitel mellett a lakások megvásárlásához CSOK is igényelhető, az így vásárolt ingatlanok esetén pedig 0% az illeték, valamint ÁFA visszaigénylésre is lehetőség van, ezzel több millió forint megtakarítást érhetünk el. 

A társasház BB energetikai besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasznált energia minimum 25%-a megújuló energiaforrásból származik. Egy ilyen új lakás esetében rengeteget spórolhatunk a költségeken, hiszen a korszerű építészeti és gépészeti technológiának köszönhetően, környezetkímélő módon szinte nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget. Az épületet körülölelő 15 cm vastagságú hőszigetelés mellett, helyet kap majd napkollektor és napelem is, ezen kívül a lakások elektromos működtetésű alumínium redőnyökkel lesznek ellátva. A teremgarázsban elektromos autótöltési lehetőség kerül kiépítésre a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében.

A környéket tekintve, a XIII. kerület egyszerre nyújt kellemes zöldövezeteket, kiváló infrastruktúrát, bevásárlási- és szórakozási lehetőségeket egyaránt. A közelben remek oktatási intézményeket, óvodákat, cukrászdákat és sportolási lehetőségeket találhat. A közlekedést tekintve, ezen a vonalon közlekedik a 12 és a 14-es villamos, valamint a a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói is sétatávolságon belül vannak.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szigorúan ellenőrzik az Ukrajnából érkező gabonát

Szigorúan ellenőrzik az Ukrajnából érkező gabonát

A magyar kormány megvédi a magyar termelőket.

Ötven fős egységet tud küldeni Magyarország Törökországba

Ötven fős egységet tud küldeni Magyarország Törökországba

Magyarország felajánlotta segítségét a törökországi földrengést követő mentésben.

Vagyonnyilatkozatok: már másodvonalban is kihasználják a jogi kiskaput

Vagyonnyilatkozatok: már másodvonalban is kihasználják a jogi kiskaput

Nagyvárosok polgármesterei sem teszik közzé az interneten a dokumentumot.

Várjon szerdáig: zuhannak az üzemanyagárak!

Várjon szerdáig: zuhannak az üzemanyagárak!

Jókora áresés jön a kutakon.

© 2023 (v2.202102)