Felültünk a válság-expresszre! Ezt kell tudnia most annak, aki ingatlant adna el!

Magyarország most már megállíthatatlanul robog a válság felé, az ingatlanpiac pedig behúzta a satuféket. A vásárlók egyelőre kivárnak, ezért nincs könnyű helyzetben, aki most szeretné, lehetőleg minél rövidebb idő alatt eladni ingatlanát, méghozzá jó áron. Szerencsére a sikeres ingatlaneladásnak is megvan a receptje.

A legfontosabb összetevők természetesen a megfelelő árazás és a figyelemfelkeltő hirdetés, de legalább ennyire fontos annak kiválasztása, hogy hol hirdetünk. Érdemes nagy múlttal rendelkező, ismert ingatlanhirdetési portált választanunk, amely sok olyan extra szolgáltatást is nyújt, ami másutt nem érhető el, vagy elérhető ugyan, de nem ugyanabban a minőségben, vagy nem olyan kedvező áron. A 2005 óta a piacon lévő Ingatlantájoló épp egy ilyen ingatlanhirdetési oldal. 

Mutatjuk, miért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni!

Az Ingatlantájolónál gyorsabbat nem találsz! 

A 17 éve a magyarországi piacon lévő Ingatlantájoló a leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portál, ahol az átlátható, felhasználóbarát felületnek köszönhetően hirdetést feladni is rendkívül egyszerű. Hirdetésedet mindössze pár lépésben, 1 perc alatt feladhatod, amely rögtön nem egy, hanem két nagy portálon, az Ingatlantájoló és az Otthontérképen is megjelenik, ezután választhatsz kiemelési csomagjaink közül.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?
Licitáljon az első helyekre, próbálja ki az Ingatlantájoló forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatását.
Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

Licitálj, hogy hirdetésed mindig szem előtt legyen!

Unod már, hogy a nagy hirdetőoldalakon a hirdetésed már néhány nappal a feladás után a 4. vagy 5. listaoldalra sorolódik? Igen, jól sejted, a legtöbb érdeklődő csak az első 3 oldalt nézi meg, ezért érdemes tenni azért, hogy hirdetésed folyamatosan az első oldalakon legyen. Az Ingatlantájoló erre fejlesztette ki nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licit-rendszerét, ahol kreditjeiddel licitálhatsz a legjobb helyekért. Így hirdetésed a különböző szűrési feltételeknek megfelelő listaoldalakon is az élmezőnybe n lehet. A licitrendszer legnagyobb előnye, hogy egyenlő feltételeket teremt a magánszemélyek, illetve a kisebb- nagyobb irodák között is.

Nem akarsz bukni a forint gyengülésén? Nálunk euróban is hirdethetsz!

A nagyobb méretű, különösen nagy értékű és az exkluzív ingatlanok jellemzően több időt töltenek a piacon, mint egy teljesen átlagos lakás, így mire eladásra kerül a sor, vételáruk már sokat veszíthet értékéből a forint drasztikus leértékelődése miatt. Ám jellemzően éppen ezek az ingatlanok azok, amelyek elhelyezkedésük vagy exkluzivitásuk okán külföldi vevők érdeklődésére is számot tarthatnak, így részben az árfolyamveszteség elkerülése miatt, részben a külföldi vevők érdeklődésének felkeltése érdekében is érdemes őket eurós áron hirdetni. Szerencsére ezt az Ingatlantájolón már megtehetjük, és meghirdetett ingatlanunk ára más forintban hirdetett ingatlanok árával is könnyen összehasonlíthatóvá válik, ugyanis a rendszer az MNB aktuális árfolyama alapján azonnal kiszámolja az épp aktuális forint árat, és az ár szerinti sorba rendezésnél pénznemtől függetlenül rendezi sorba az euróban és forintban megadott hirdetéseket.

 

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

 

Ingatlanod akár magazinban is szerepelhet!

Ha 120 napos kiemelési csomagunkat választod, amely a cikkírást is tartalmazza, akkor profi újságírókból álló szerkesztőségi csapatunk felveszi veled a kapcsolatot, és önálló cikket ír eladó ingatlanodról, mely megjelenik az Otthontérkép Magazinban, illetve partneroldalainkon (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is.

További nagyszerű szolgáltatások is várnak!

Kiemelési csomagjaink többféle kiemelési lehetőséget is tartalmaznak, melyek segítségével még több érdeklődőt érhetsz el.

Képek és felirat: miután kiválasztottad kiemelési csomagodat, 20 db képet is feltölthetsz hirdetésedhez, ami kulcsfontosságú a sikeres ingatlanhirdetéshez. Ezek után olyan figyelemfelkeltő feliratot is választhatsz, mint például a „Beleszeretős”, a „Kitűnő vétel”, a „Tehermentes”, vagy az “Alacsony rezsi” felirat, amely most igencsak népszerű. Ezekkel még inkább kiemelheted hirdetésed a többi hirdetés közül.

Más kiemelési lehetőségek is várnak: Fentieken kívül választhatsz még social média kiemelést is, amellyel további több ezer embert érhetsz el, illetve hirdetésed partneroldalainkon ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)