Energiatakarékos lakások a kertvárosban: gyorsan fogynak, de ha most szerződsz, ajándék is vár!

Vitathatatlan, hogy Budapest egyik legnépszerűbb kertvárosi övezete Újpest metróvonalhoz közel eső, mégis csendesebb, zöldebb része. Márpedig a kertvárosi lakások igencsak felértékelődtek az utóbbi időben, hiszen itt az agglomerációhoz hasonló csendes, zöldövezet és a családi házaknál lényegesen könnyebben fenntartható lakások is megtalálhatók. Ha pedig kertváros, akkor Újpest, hiszen itt még az M3-as metró is közel van, tehát lényegesen jobb a közlekedés, mint a főváros más hasonló környékén. Újpesten azonban vészesen fogynak a lakások különösen, ha valaki új építésű, energiatakarékos ingatlant keres.

Nincs ez másként az Istvántelki úton épülő István-kert társasházban sem, melynek külön előnye, hogy itt még a lakásszám is rendkívül alacsony, ugyanis mindössze 18 lakással, azaz rendkívül kis, családias lakóközösséggel valósul meg a beruházás. Ebből a 18 lakásból azonban már 9 lakás, azaz az ingatlanok fele elkelt, így érdemes sietnie annak, aki ezen a mindenhez közel fekvő, mégis csendes, nyugodt környéken szeretne élni különösen, ha az energiatakarékosság is fontos számára.

Márpedig kinek ne lenne fontos manapság, hogy lakása könnyen, kevés rezsivel is fenntartható legyen? Az István-kert társasházban minderről a kiváló hőszigetelés és a hőszigetelt nyílászárók, valamint hőszivattyús fűtés gondoskodnak, és aki még idén szerződik a megmaradt 9 lakás valamelyikére, most a redőnyöket is ajándékba kapja. Sőt a 2024-ben átadásra kerülő beruházásban jelenleg még a szanitereket, hideg/meleg burkolatokat és a beltéri nyílászárókat is ki lehet választani.

A lakáskínálatban a nappali + 1 szobás lakásoktól a nappali + 4 szobás lakásokig mindenféle lakásméret elérhető lesz, így egyedülállók, párok, fiatalabbak, idősebbek, családok is megtalálhatják itt a tökéletes otthont, melyekhez nagy teraszok, a földszinten pedig saját kertrészek kapcsolódnak. A projekt elhelyezkedése révén pedig a lakások könnyen kiadhatók, így befektetők részére is ideálisak. A lakásokhoz ezen kívül gépkocsibeállókat és tárolókat is kialakítanak, ezek megvásárlása azonban opcionális.

De nézzük most pontosabban, merre is kell keresnünk ezt a kivételes beruházást! Az István-kert társasház az Istvántelki út Árpád úthoz közelebb fekvő szakaszán, éppen a Stop Shoppal szemben épül, tehát a bevásárlási lehetőség, bank, gyógyszertár a közvetlen közelben van, az Árpád úton közlekedő buszokkal pedig mindössze 12 perc alatt az Újpest-központ metrómegállónál lehetünk, ahonnan könnyen elérhetők a város legfontosabb pontjai. Ezen kívül bölcsőde, óvoda, iskola és játszótér is várja a környéken a családosokat.

A kiváló elhelyezkedéshez természetesen kiváló minőség is jár, melyre garancia a fejlesztő Társas Építő Kft., mely saját kivitelezői csapattal rendelkezik, így a fejlesztés és a kivitelezés is egy kézben összpontosul. Rugalmas fizetési ütemezésüknek köszönhetően pedig a lakások már 1 millió forinttal leköthetők és személyre szabott konstrukció is kérhető. Ezen kívül a CSOK-ra alkalmas lakások esetében lehetőség van akár 9%-kal is csökkenteni az árat, ráadásul az építkezés már el is kezdődött, így a lakásokat akár már banki finanszírozással is le lehet kötni.

A cikk megjelenését az István-Kert társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Matolcsy Györgyék döntöttek, erre várt az ország

Matolcsy Györgyék döntöttek, erre várt az ország

Itt a friss jegybanki kamatdöntés.

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

© 2024 (v2.202102)