Ez a tutibiztos megoldás a sikeres ingatlaneladáshoz!

A sikeres ingatlan eladás kulcsa, köztudottan a sikeres hirdetésfeladás. Napjainkban már elengedhetetlen, hogy egy eladni/kiadni kívánt ingatlan megjelenjen az interneten. Ehhez lehetőségeidnek száma temérdek, de célszerű mindig egy jól felépített, hatékony hirdetéssel előállni. Érdemes olyan ingatlanhirdetési portálon hirdetni, amelyet sokan látogatnak és régóta a köztudatban van, emellett hatékony kiemelési lehetőségeket nyújt. Magyarország egyik legismertebb ilyen portálja az Ingatlantájoló, ami számodra is jó választás lehet hiszen kedvező lehetőségeket nyújt magánszemélyek számára is.

Kik is vagyunk mi pontosan?

Az Otthontérkép Csoport a magyar ingatlanhirdetési piac egyik legrégebbi és leglátogatottabb, innovatív ingatlan hirdetési portáljait foglalja magába: az Ingatlantajolo.hu-t és Otthonterkep.hu-t. Az Ingatlantájoló klasszikus listanézettel, míg az Otthontérkép térképes keresővel várja az ingatlant keresőket, illetve az ingatlanukat hirdetőket. Cégünk legfőbb célja az innováció és a hatékonyság. Olyan népszerű és olvasott portálokon vagyunk jelen szerkesztőségünk által írt cikkeinkkel és az Ingatlantájoló/Otthontérképre feltöltött ingatlanhirdetésekkel, mint az Mfor.hu, Privatbankar.hu és az Infostart.hu.

Hogy érdemes-e nálunk hirdetned? Ez nem kérdés!

Médiapartneri együttműködéseinknek köszönhetően az ingatlanvásárlás kapcsán releváns célközönség több mint 80%-át elérjük. Portáljainkon nem csak hirdetni tudja ingatlanát, hanem szakértő szerkesztőségi csapatunk önálló cikket is ír ingatlanáról. A cikkben kiemeljük ingatlanának legfőbb értékeit, legapróbb rejtett kincseit is, hogy fokozzuk a látogatóink érdeklődését és vételi hajlandóságát az Ön ingatlana iránt!

Ahogy már a fentiekben is említettük számunkra igen fontos a hatékonyság ezért hirdetése mind az Ingatlantájoló, mind az Otthontérkép oldalain megjelenik, ettől függetlenül nem kell érte kétszer fizetnie. Oldalaink az innováció jegyében jöttek létre, hiszen folyamatos fejlesztés mellett a hazai piacon egyedülálló megoldásokat vezetünk be, mint például a háromszintű licitrendszerünk, amivel a találati lista első pozícióinak egyikébe tudja sorolni hirdetését. Kihagyhatatlanul hangzik, nem igaz?

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres? Licitáljon az első helyekre, próbálja ki az Ingatlantájoló forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatását. Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

 

Hihetetlen, de nálunk euróban is hirdethet!

Manapság sajnos nem kell bemutatnunk az infláció okozta nehézségeket, ezért sok ember fejében megfordulhat, hogy jó ötlet lehet-e euróban hirdetni? A válaszunk igen! Kérje a bérleti díjat vagy a vételárat euróban, hogy elkerülje a forint gyengülésből adódó kockázatot.

Ha például egy nagyobb méretű, exkluzív ingatlant hirdet bizonyára több időt tölt el a piacon mire gazdára talál, ez alatt az idő alatt azonban a forint értéke egyre romlik, ezért a meghirdetett ár már jóval kevesebbet érhet, mire kézhez kapja.

Egy euróban hirdetett lakással jobban felkelthetjük a külföldiek érdeklődését, azonban ez természetesen, elsősorban akkor a legjobb ötlet, ha az ingatlan elhelyezkedése vagy exkluzivitása miatt kifejezetten külföldi érdeklődőket keresünk.

Ha az Ingatlantájolón hirdet, az euró árfolyamon hirdetett ingatlanok kék színű kiemelést kapnak a találati listánkban, így még feltűnőbbek lesznek.

Külföldi vevőket is el szeretne érni ingatlanhirdetésével? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

Hogyan hirdess nálunk? A válasz pofonegyszerű!

Felmerülhet bennünk a kérdés, hogyan is tudunk úgy hirdetni, hogy az minél rövidebb idő alatt és minél jobb áron keljen el. A sikeres eladás kifejezetten fontos kelléke a jó lakáshirdetés, hiszen enélkül igen nehéz lesz megtalálnunk a megfelelő érdeklődőt.

A jó lakáshirdetés legfontosabb ismérvei a képek készítésétől a szövegen át egészen a hirdetésfeladásig tartanak.

Nem győzzük hangsúlyozni partnereink számára, hogy mennyire fontosak egy hirdetésben a képek. A reménybeli vevőnk (vagy bérlőnk) a hirdetések közt böngészve akkor kattint igazán, ha egy jól kiválasztott képpel nyitunk. Ezért lényeges, hogy a hirdetéshez mindig csatoljunk fotókat, lehetőleg minél többet, és képileg, esztétikailag átgondolt, megkomponált, jó minőségű fényképeket. Ez még az olcsóbb ingatlan-kategóriákban is egyre fontosabb ma már.

A fotók mellett, egy jó szöveg szintén mindenképpen lényeges! A jó hirdetésszöveg lényege, hogy legyen benne minden fontos információ, de ne tartalmazzon semmi feleslegeset. Azaz nem kell kisregényt írnunk érdektelen dolgokról, helyette olvasóinkat sokkal inkább érdekelheti például, hogy milyen szolgáltatások vannak a közelben, mikor milyen felújítás történt, amik az alapadatokból nem feltétlen derülnek ki.

Eddigi tanácsaink mellett hoztunk egy kis összefoglalót arról, milyen szolgáltatásokat nyújt az Ingatlantájoló.hu portál azon látogatók számára, akik magánszemélyként szeretnék értékesíteni ingatlanukat.

  1. Önálló cikk az Otthontérkép Magazinban, mely partneroldalainkon is megjelenik

Szerkesztőségi csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és elkészítünk a hirdetéshez egy teljesen testreszabott, önálló, figyelemfelhívó cikket.

  1. Banner-jellegű ajánló widget

Partneroldalainkon ezen felül az Ingatlantájoló ajánló widgetébe is kitesszük hirdetésed, így akár több százezer embert is elérhetsz.

  1. Facebook kiemelés, hirdetés

A hirdetésedet megosztjuk az Otthontérkép Facebook oldalán, majd egy hétre célzott Facebook hirdetésben kiemeljük lokáció és érdeklődési körök alapján, így garantálva, hogy ingatlanod eljusson legalább további 5 ezer érdeklődőhöz.

  1. Ingyenesen is hirdethet

Nálunk továbbra is lehet ingyenesen hirdetni bármely lokációban.

  1. Helyszíntől, értéktől is függ a plusz szolgáltatások ára

Fizetős szolgáltatásainkat pedig az ingatlan típusától, árától, elhelyezkedésétől függően ajánljuk, hogy a lehető leghatékonyabb eszközöket adjuk a kezedbe ingatlanod gyors értékesítéshez, bérbeadásához.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)