Kiváló befektetési lehetőség: városi életre tervezve, zöld szemlélettel

Az ingatlan mindig jó befektetés, ha könnyen kiadható, és értéknövekedéssel is számolhatunk. A könnyen kiadható ingatlan összetevői pedig a kiváló lokáció, az alacsony fenntartási költségek és a bérlők által legkeresettebb lakásméret, és persze előnyös az is, ha az ingatlan minél hamarabb költözhető. A Keleti Pályaudvar közelében most épp ilyen lakások épülnek.

A Fiumei út a VIII. kerület egyik legforgalmasabb útvonala, amely összeköti a Keleti Pályaudvart a kerület belsejével, itt épp a pályaudvarral szemben épül most a Fiumei Residence, könnyen fenntartható, hamarosan költözhető, kis lakásokkal. A projekt elhelyezkedése nemcsak azért kiváló, mert a közelben van a Keleti pályaudvar az M2-es és az M4-es metrók megállóival, hanem mert több villamos és buszjárat is kiváló közlekedési feltételeket biztosít, és számtalan felsőoktatási intézmény, vásárlási-, kikapcsolódási lehetőség, üzletek, éttermek és az Erkel színház is könnyen elérhető távolságban van.

Az itt épülő Fiumei Residence pedig tökéletesen beleillik a város szövetébe, mind homlokzatával, mind magas műszaki tartalmú, élhető lakásaival. A beruházásban két épület valósul meg, az egyik közvetlenül az utcafronton, a másik a belső udvarban áll majd, így a projekt két belső parkosított, automata öntözőrendszerrel felszerelt udvart is kap, a két épületet pedig egy egyedi, látványos híd köti össze.

A beruházás lakásainak legnagyobb előnye azonban az elhelyezkedésen túl az energiahatékonyság, ugyanis a lakások fűtését hőszivattyú biztosítja majd központi gázfűtéssel kiegészítve, lakásonként egyedileg szabályozható hőmérséklettel, a penthouse-lakásokban padlófűtéssel. A hűtésről pedig az utcafronti lakások esetében hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, a penthouse lakások esetében mennyezeti panel gondoskodik majd, az udvari lakásoknál egyedi klímaegység előkészítés kerül kialakításra. Ezen felül az utcafronti és a penthouse lakásokat hővisszanyerő rendszerrel üzemelő levegőszűrő szellőztetéssel is ellátják.

Az energiahatékonysághoz azonban nemcsak korszerű fűtésrendszer szükséges, a beruházás természetesen első osztályú hőszigetelést kap és extra zajvédelemmel ellátott, biztonsági üvegezésű, külső nyílászárókat is beépítenek, alumíniumból készült, távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítéssel.

Látható tehát, hogy ebben a kiváló elhelyezkedésű projektben a nagyobb lakások fenntartási költségei is kedvezőek lesznek, de a legjellemzőbb lakástípus pont a bérlők által legkedveltebb nappali + 1 hálószobás lakás lesz majd, de a szintén könnyen kiadható stúdiólakások és a családok által keresett nappali + 2 hálós lakások is megtalálhatóak a kínálatban.

A legtöbb lakáshoz erkély is kapcsolódik, a felső szinteken helyet kapó penthouse lakásokhoz pedig nagy tetőteraszok járnak majd. Az autók parkolását a földszinten és a -1-es szinten kialakított parkolóhelyek biztosítják, melyek közül több elektromos töltővel is fog rendelkezni. A kerékpárral közlekedők pedig a földszinten kialakított, biztonságos kerékpártárolókban helyezhetik el a bicikliket, és természetesen külön tárolókat is lehet majd vásárolni a lakásokhoz. A zöld szemléletet pedig a szelektív hulladékgyűjtők is erősítik, melyek szintén a földszinten kapnak helyet.

A Fiumei Residence lakásai tehát ideálisak mindenki számára, aki a pezsgő belvárosi élet mellett zöld szemlélettel szeretne élni, és az igazán jó hír, hogy a lakások 2023 első negyedévében kerülnek átadásra, így már a költözködéssel sem kell sokat várni.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Akad olyan település, ahol 30 százalékos áremelkedés történt. 

© 2024 (v2.202102)