Kiváló befektetési lehetőség: városi életre tervezve, zöld szemlélettel

Az ingatlan mindig jó befektetés, ha könnyen kiadható, és értéknövekedéssel is számolhatunk. A könnyen kiadható ingatlan összetevői pedig a kiváló lokáció, az alacsony fenntartási költségek és a bérlők által legkeresettebb lakásméret, és persze előnyös az is, ha az ingatlan minél hamarabb költözhető. A Keleti Pályaudvar közelében most épp ilyen lakások épülnek.

A Fiumei út a VIII. kerület egyik legforgalmasabb útvonala, amely összeköti a Keleti Pályaudvart a kerület belsejével, itt épp a pályaudvarral szemben épül most a Fiumei Residence, könnyen fenntartható, hamarosan költözhető, kis lakásokkal. A projekt elhelyezkedése nemcsak azért kiváló, mert a közelben van a Keleti pályaudvar az M2-es és az M4-es metrók megállóival, hanem mert több villamos és buszjárat is kiváló közlekedési feltételeket biztosít, és számtalan felsőoktatási intézmény, vásárlási-, kikapcsolódási lehetőség, üzletek, éttermek és az Erkel színház is könnyen elérhető távolságban van.

Az itt épülő Fiumei Residence pedig tökéletesen beleillik a város szövetébe, mind homlokzatával, mind magas műszaki tartalmú, élhető lakásaival. A beruházásban két épület valósul meg, az egyik közvetlenül az utcafronton, a másik a belső udvarban áll majd, így a projekt két belső parkosított, automata öntözőrendszerrel felszerelt udvart is kap, a két épületet pedig egy egyedi, látványos híd köti össze.

A beruházás lakásainak legnagyobb előnye azonban az elhelyezkedésen túl az energiahatékonyság, ugyanis a lakások fűtését hőszivattyú biztosítja majd központi gázfűtéssel kiegészítve, lakásonként egyedileg szabályozható hőmérséklettel, a penthouse-lakásokban padlófűtéssel. A hűtésről pedig az utcafronti lakások esetében hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, a penthouse lakások esetében mennyezeti panel gondoskodik majd, az udvari lakásoknál egyedi klímaegység előkészítés kerül kialakításra. Ezen felül az utcafronti és a penthouse lakásokat hővisszanyerő rendszerrel üzemelő levegőszűrő szellőztetéssel is ellátják.

Az energiahatékonysághoz azonban nemcsak korszerű fűtésrendszer szükséges, a beruházás természetesen első osztályú hőszigetelést kap és extra zajvédelemmel ellátott, biztonsági üvegezésű, külső nyílászárókat is beépítenek, alumíniumból készült, távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítéssel.

Látható tehát, hogy ebben a kiváló elhelyezkedésű projektben a nagyobb lakások fenntartási költségei is kedvezőek lesznek, de a legjellemzőbb lakástípus pont a bérlők által legkedveltebb nappali + 1 hálószobás lakás lesz majd, de a szintén könnyen kiadható stúdiólakások és a családok által keresett nappali + 2 hálós lakások is megtalálhatóak a kínálatban.

A legtöbb lakáshoz erkély is kapcsolódik, a felső szinteken helyet kapó penthouse lakásokhoz pedig nagy tetőteraszok járnak majd. Az autók parkolását a földszinten és a -1-es szinten kialakított parkolóhelyek biztosítják, melyek közül több elektromos töltővel is fog rendelkezni. A kerékpárral közlekedők pedig a földszinten kialakított, biztonságos kerékpártárolókban helyezhetik el a bicikliket, és természetesen külön tárolókat is lehet majd vásárolni a lakásokhoz. A zöld szemléletet pedig a szelektív hulladékgyűjtők is erősítik, melyek szintén a földszinten kapnak helyet.

A Fiumei Residence lakásai tehát ideálisak mindenki számára, aki a pezsgő belvárosi élet mellett zöld szemlélettel szeretne élni, és az igazán jó hír, hogy a lakások 2023 első negyedévében kerülnek átadásra, így már a költözködéssel sem kell sokat várni.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Fejfájást okozhat a polgármestereknek, ha tényleg betiltják a földadót

Több mint száz településen van ebből bevétele az önkormányzatnak.

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

Tarthatatlan a helyzet: mi lesz a postások fizetésével?

A szakszervezetek sürgős bérmegállapodást akarnak.

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

© 2023 (v2.202102)