Már csak 13 luxuslakás maradt ebben a Duna-parti, díjnyertes, abszolút 21. századi házban!

Napjainkban gombamód nőnek ki a földből a modern, energiatakarékos lakóparkok. De mit jelent az, hogy modern és energiatakarékos? Megelégszünk azzal, ha az épületnek kiváló a hőszigetelése, és a nyílászárói és ezzel épphogy csak eléri a BB energetikai besorolást? Vagy fontos, hogy megújuló energiával ennél jóval magasabb kategóriát célozzon meg? Esetleg olyan beruházásban vásárolunk, ahol abszolút 21. századi, minden másnál innovatívabb megoldásokat alkalmaztak azért, hogy a lakások ne csak a lehető legnagyobb mértékben energiatakarékosak legyenek, de jól benapozott, igazán élhető terekkel, és panorámával is rendelkeznek. Mai cikkünkben egy ilyen projektet mutatunk be a Duna partjáról.

A Foka-öböl környéke hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években, a környék tökéletes azok számára, akik természetközeli környezetben, mégis mindenhez közel képzelik el új otthonukat. Ha pedig valaki valóban környezetbarát, energiatakarékos, ugyanakkor panorámás luxusotthonról álmodik, akkor ideális választás a Danubio lakópark, mely a Duna és a Rákos-patak ölelésében helyezkedik el. Innen a belváros, szolgáltatások, oktatási intézmények, bevásárlási-, szórakozási-, sportolási lehetőségek, kiváló közlekedés és a Váci úti irodafolyosó is könnyen elérhető távolságon belül van, így tökéletes élettér lehet a mindennapi ügyek intézéséhez és a pihenéshez, kikapcsolódáshoz egyaránt.

Ez az innovatív lakóingatlan fejlesztés ugyanakkor messze kiemelkedik korunk lakóparkjai közül, az épületnek ugyanis nemcsak a hűtő-, fűtő rendszere korszerű, de az egymás feletti szintek elcsúsztatásával egy olyan dinamikus tömeget hoztak létre, ami nyáron természetes napvédelmet jelent, míg télen szoláris energia nyereséget biztosít a lakások számára, így mind a hűtéshez, mind a fűtéshez kevesebb energia szükséges.

Ezzel a koncepcióval a Danubio lett az első olyan lakóingatlan fejlesztés Magyarországon, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek. De más díjakat is bezsebelt a megjelenésében luxushajókra emlékeztető, energiatakarékos beruházás, ugyanis a Többlakásos Lakóingatlan Építészet kategóriában az európai mezőnybe jutott, két nevezett kategóriában pedig Magyarország legjobbja lett.

Jó hír, hogy az épület már el is készült, így aki ebben a kivételes beruházásban szeretne ingatlant vásárolni, az a saját szemével győződhet meg a minőségről és arról a páratlan panorámáról, amit a Danubio nyújtani tud. Az épületet ugyanis úgy tájolták, hogy nagy teraszos lakásai a Dunára, a budai hegyekre és az öbölre, valamint az épületet körülvevő zárt parkra nézzenek. Ezen kívül plusz előny, hogy aki most vásárol, az egy héten belül már birtokba is veheti a lakását. Érdemes azonban sietni, ugyanis már csak 13 lakás maradt, ebben az egyedi, luxuskivitelű projektben.

A cikk megjelenését a Danubio lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

© 2024 (v2.202102)