Eladó házat keresel Szentendrén? -Szerintünk is jó választás!

Ha Szentendrére gondol az ember, mindenkinek először a színes esernyők, az óvárosi utcák, és a turista forgalom jut eszébe, de gondolj csak bele, milyen lehet ott élni. Mai válogatásunkban olyan szentendrei eladó házakat hoztunk el, amibe te is szívesen beköltöznél.

Az agglomeráció városának egyik csendes utcájában található, ez az impozáns újszerű családi ház. A folyamatosan karbantartott épület kétszintes, 1995-ben stabilan megépített, szinte újszerű. Minden szeglete jól megtervezett, hatalmas terasszal, erkélyekkel, 5 szobával és 4 fürdőszobával rendelkezik. Itt van társas, családi tágas tér, elszeparált csendes lakrész, otthoni munkához elengedhetetlen dolgozó helyiségek. Plusz pont, hogy az ingatlan teljes berendezése frissen beépített, konyhabútor, szobai bútorok mind a vételár részét képezik.

A fűtés gázkazánnal megoldott, ezenkívül a földszinti amerikai konyhás nappaliban kandalló is helyet kapott, ezen kívül hamarosan beépítésre kerül egy új, vegyestüzelésű kazán. A kert részben mediterrán hangulatot idéz, fa kerítéssel határolt, csodás zöldekkel ültetett, itt van kerti pad világítással, medence, fedett autóbeálló, és egy 25 nm-es terasz, ami szintén kellemes, kényelmes pihenést biztosít a ház lakóinak. A közért 3 perc, buszmegálló 1 perc távolságra találhatóak, emellett 10 perc sétával elérhető az óváros, valamint a Dunakorzó is.

Szentendre közkedvelt részén a Bükkös patak mellett eladó ez a magával ragadó családi otthon. A 230nm-es egyszintes ház 1081nm -es parkosított telken fekszik. 1998-as stabil megépülése óta, már átesett egy ráncfelvarráson, amitől az ingatlan még szebb arculatot kapott. A házban 4 szoba található így kifejezetten alkalmas nagycsaládosok részére, ezen kívül a szobák akár átalakíthatóak, dolgozó, vagy vendégszobává is.

A ház egyedi kivitelezéssel készült, emellett jól megalkotott beosztással és kitűnő átgondoltsággal lett létrehozva. Téli estéken kiváló hangulatot kölcsönöz a tágas nappaliban kialakított kandalló, ami nem csak meleget ad, de impozáns külseje miatt fel is dobja az enteriőrt. Itt a nyári estéken sem kell unatkoznunk, hisz a nagy terasz és a még nagyobb hátsókert miatt rengeteg lehetőségünk akad a kikapcsolódásra. Energiatakarékosságot tekintve az alacsony fenntarthatóságot a napelemes rendszer biztosítja. Elhelyezkedésének köszönhetően remek választás azok számára, akiknek fontos a közlekedés, az iskola, óvoda, uszoda közelsége.

A következő eladó ház, igazi mediterrán stílusban jelenik meg, hiszen a medencés kert, és a kitűnő panorámás kilátás, azt sugározza mintha éppen egy nyaraláson lennénk. Szentendre egyik kedvelt, a Skanzenhez közeli részén található ez az 1002nm telekterületű 190nm-es családi ház, ami 2008-ban épült. A földszinten egy majd 50 m2-es nappali-étkező-konyha ad helyet a családnak, ahonnan a hatalmas teraszra léphetünk ki.

Ugyanezen a szinten található a szülői hálószoba saját fürdőszobával, valamint egy külön toalett a vendégek számára, és egy konyhából nyíló kamra helyiség. Az emeleten három külön bejáratú szoba található, a két szélsőből a gondozott kertre és a hegyekre néző erkélyre lehet kimenni. Az emeleti fürdőszoba ablakos, egész nap világos. A ház szuterén szintjén található egy akár klub szobaként is használható 24 m2-es helyiség, valamint a gépészet/mosókonyha. A lépcsőházból nyílik továbbá egy kis tároló/borospince is.

A ház és a kert is teljesen intim, déli tájolású, ennek köszönhetően napfényben úszik, a nappali nagy ablakain keresztül télen is tökéletes a benapozás, nyáron a külső napellenzővel árnyékolhatunk. A környéket tekintve az infrastruktúra is kiváló, hisz több szórakozási lehetőség, iskola, óvoda és bevásárlóközpont is található.

Szentendre csendes, zöldövezeti részén eladó egy 3 szintes tégla építésű családi ház. Az ingatlan lakóterülete 60 m2. A ház 2018-ban részleges ráncfelvarráson esett át: a burkolatok cseréje, a víz- valamint elektromos hálózat cseréje, illetve a konyhabútor cseréje történt meg. A legalsó szinten, a szuterén szinten található egy tároló helyiség, valamint egy garázs, parkolni itt, vagy az udvarban is lehetséges.

A földszinten található egy terasz, ahonnan a bejárati ajtón belépve az előszobából található a fürdőszoba, mellette pedig egy gardrób. Szintén a földszinten található még ezen kívül egy légtérben, egy konyha-étkező-nappali helyiség is. Az emeleten kapott helyet a 2 hálószoba. A teraszról, valamint a nappali-étkezőből a gyönyörű szentendrei panoráma tárul elénk.

A ház összközműves, megtalálható mind a vezetékes gáz, mind a villany, a vezetékes víz, valamint a csatorna is be van kötve a közműhálózatba. A ház melegét kondenzációs gázkazán adja. A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval felszereltek, a ház fala 10 cm-es külső szigetelést kapott, a tető pedig cseréppel van fedve. Az udvaron a kerti fészer, valamint egy boltíves boros pince mellett található néhány gyümölcsfa, ami manapság igazi kincs. A környéket tekintve igazán jó választás ez a ház egy család számára, hisz közlekedése mellett megközelíthetősége is kiváló.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)