Nagy kapások a legkisebb magyar városban, Visegrádon

Visegrád hazánk legkisebb városa. Amit a település nem tud négyzetkilométerekben, azért bőségesen kárpótol az elhelyezkedés (van csodálatosabb a Dunakanyarnál?) és az itt élő történelem. És a sípálya. 

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, mit talál az, aki a legkisebb városban gondolkozna nagyban. 

Van bő másfél milliárdja? Vehet egy csinos szállodát!

Csaknem kétezer négyzetméteres telken épült ez a 750 négyzetméteres szálloda, amit teljesen berendezve, az üzemeltető céggel együtt vásárolhat meg leendő tulajdonosa. A nem csekély vételárért viszont nem csak szobákat kap, jár mellé elvehetetlen dunai panoráma, három borospince, wellness és masszázsrészleg, na meg egy csodás terasz is. 

Visegrád eladó ingatlanok

Antik bútorokkal berendezni egy ekkora házat nem kis feladat, a végeredmény sokszor lesz fojtogatóan ódon, itt viszont a tulajdonosok vagy a lakberendező jó ízlése csodát tett. A terek hangulatosak de nem elavultak, a jól megválasztott kiegészítők életet leheltek a helyiségekbe, és persze az ablakokon átcsillanó folyóvíz, és a túlparti hegyek látványa sem utolsó.

Nagy kert, még nagyobb panoráma – családi ház, csendes utcában

Ez a 122 négyzetméteres családi ház Visegrád egyik csendes utcájában, egy bő 1100 négyzetméteres, elvehetetlen panorámájú telken épült. A belterületi telektől csupán pár perc séta a buszmegálló, így Visegrád belvárosa, Esztergom és Budapest is könnyen elérhető, a Szentendrei szigetre pedig kishajóval juthatunk át.

Visegrád eladó ingatlanok

A meredek hegyoldalon elhelyezkedő ingatlan kialakítása alkalmazkodik a terepviszonyokhoz, három szinten találjuk a helyiségeket, a fő élettér középen van, a nappali és az étkező is közvetlenül kapcsolódik egy-egy teraszhoz. Itt találunk az összesen öt hálószobából hármat, eggyel lejjebb és feljebb találjuk a másik két hálót. Az izgalmas, szinteltolásokban bővelkedő ház alsó szintjén egy szauna is helyet kapott, így akár komolyabb téli buliknak is remek helyszíne lehet ez a lak. 

Erdő mellett néha nagyon jó lakni

Tetőtől-talpig felújításon esett (esik) át ez a 227 négyzetméteres ingatlan, amely már szinte teljesen készen várja új gazdáját a királyi városban. A műszaki felújítás már a végére ért, a szanitereket és a burkolatokat viszont még be kell szerezni, így a jelenleg csaknem 300 milliós vételárra még jócskán rászámolhat a vevő. 

Visegrád eladó ingatlanok

Cserébe viszont lehet egy olcsón fenntartható, geotemikus fűtésű, közvetlen erdő mellett elhelyezkedő háza olyan panorámával, amihez foghatót keveset látni. Az izgalmas, háromszintes házhoz olyan extrák is tartoznak, mint egy nagy fedett terasz, egy méretes télikert vagy éppen egy óriási kilátóterasz. 

Négy szobás házikó teljes dunai panorámával

Ha valakinek mégsem lenne szüksége sokszáz négyzetméterre, árulnak Visegrádon 110 négyzetméteres, háromszintes, teljes dunai panorámás házat is. A csendes utcában lévő ingatlan egy bő 700 négyzetméteres telken épült, és négy hálószobát alakítottak ki benne.

Visegrád eladó ingatlanok

A ház elrendezése sok lehetőséget tartogat: lakhat itt együtt több generáció is, mert az alsó és a középső+felső szint önálló bejárattal rendelkezik, és minden emeleten van panorámás erkély/terasz is. A házat részben már felújították, ha pedig valaki mégiscsak nagyobbra vágyna, a beépíthetőség további oldalirányú bővítést is enged. 

Ez csak egy telek, na de milyen telek!

Majdnem 3500 négyzetméteres telket is találni Visegrád belterületén, amelynek panorámájára kár is szót vesztegetni, a képek mindent elmondanak. Egyszerűen mesés.

Visegrád eladó ingatlanok

A hatalmas területen akár nagyobb projektek is megvalósulhatnak, hely lesz bőven. De az egyedülálló adottságokkal egyedülálló kihívások is járnak: a telek a többi lakóháztól és az aszfaltos úttól kétszáz méternyire van, közművek ugyanilyen távolságban, és jelenleg egy széles erdei úton érhető el. Ráadásul, ahogy az egy hegyoldalban nem meglepő, meredek is. Szóval feladatok lesznek vele, de az elszánt tulajdonos a projekt végén egészen egyedülálló adottságú ingatlan gazdája lehet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)